Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Fuxiorr Galeria - skaven, dwarf .
Jak tak patrze to ten metal wyszedl taki "bajkowy"
co pasuje do fantasy [tak mi sie wydaje
]
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Zdjęcia dużo lepsze 
Zdjęcia w końcu takie, że coś widać. Dla mnie zbyt mocne przejście - tak wygląda kryształ przy intensywnym oświetleniu, a nie stal (na metalu, owszem, blinki się w pewnych miejscach zlewają w plamy światła, ale w innych pozostają blinkami - w metalu, nie tak jak w krysztale, światło nie podróżuje w masie i nie rozświetla go "od środka"). Mówię o pierwszym zdjęciu i końcówkach kilofów/nadziaków tych trzech środkowych.
No ale klimat bajkowy jest i jeśli to chciałeś osiągnąć, to ok. Sam wolę bardziej "realistyczny" metal, ale jeśli zamierzeniem był mocno zmanierowany styl, to ma to sens i wyszło w porządku.
No ale klimat bajkowy jest i jeśli to chciałeś osiągnąć, to ok. Sam wolę bardziej "realistyczny" metal, ale jeśli zamierzeniem był mocno zmanierowany styl, to ma to sens i wyszło w porządku.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na miłość boską, Fux - zrób coś z tą nadlewką na trąbie
. Toż to koszmar jest. Nadlewki usuwa się przed rozpoczęciem malowania figsów...
Arrr.. wszystko wypatrzasmiejagreg pisze:Na miłość boską, Fux - zrób coś z tą nadlewką na trąbie. Toż to koszmar jest. Nadlewki usuwa się przed rozpoczęciem malowania figsów...
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Brushlicker
- Falubaz
- The WariaX
- Falubaz
No no, zdecydowanie silny progres
tak trzymać !

Zapraszam do mojej galerii
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
Wlasnie tak zdzialalem zbroje [ stal bez zlotego] ze wszla lepiej niz na tej piatce - - ... ale modeli zmywac nie beda, az tak szalont nie jestemJochnyWalker pisze:Vraith pisze:Ale pomalowane ładnie serio, oglądając od początku galerię to postępy ogromne...im więcej brodaczy tym lepiej - działaj chłopie!
+1!
I dziekowac
Dziekowac.The WariaX pisze:No no, zdecydowanie silny progrestak trzymać !
Wreszcie sie doczekalem ze sie podobaja odd poczatku do konca
- Brushlicker
- Falubaz
JochnyWalker pisze:nie myśl że nie ma uwag![]()
![]()
![]()
po prostu widac że sie przykładasz. Warto takie rzeczy uhonorować komplementem. A to że poprawisz skilla to szczera prawda
Bardziej mnie przeraza mysl o zrobieniu kolcka 25 hamersow NNM
hamersi, slayers a potem dziadkow jak ich bede mial w wiekszej ilsci niz 5 modeli [metalowych]
- Brushlicker
- Falubaz
WiemJochnyWalker pisze:pracuj nad płynnością -> więcej warstw, jeszcze bardziej wodnista farba
- Brushlicker
- Falubaz
Jestem takim czlowiekiem ze jak mi sie podoba to sie podoba
chyba ze mi sie oddwidzi 
PS: Wiecie jakie beda sakutki jak popsika modele lakierem ?: P czy cos sie zlego stanie itp.
PS: Wiecie jakie beda sakutki jak popsika modele lakierem ?: P czy cos sie zlego stanie itp.
- The WariaX
- Falubaz
Jaki lakier masz?Fuxiorr pisze:Jestem takim czlowiekiem ze jak mi sie podoba to sie podobachyba ze mi sie oddwidzi
skavy, które Ci malowałem są popsikane lakierem, chyba ich nie zeżarło no nie?

Zapraszam do mojej galerii
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613