master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA
Re: master w Poznaniu TERMIN 27-28 PAŹDZIERNIKA
Tez tak uwazam, Kudlaty. Na wiele armii jest to przegiete. Nie trzeba tego testowac, zeby dostrzec moc.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Szkoda, że nie mogę jechać... mam modele w sumie a rozpa wygląda baaaaardzo syto:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Trochę ogłoszeń "parafialnych":
1.Dalej szukamy sędziego z po za układu. Jakby ktoś miał ochotę posędziować turniej z takiego czy innego powodu proszę o kontakt. Oferujemy przyzwoite warunki.
2.Pojawiła się bardzo miła część czyli sponsorzy. Na ten moment są to:
titan forge Chłopaki ze Szczecina, producent figurek kolekcjonerskich dziwnym trafem bardzo dobrze pasujących do naszej gry. Autorzy m. in. ogrzej armii Marysia.
basicks Chłopaki z Trójmiasta, producent podstawek pod figurki i nie tylko, jak ktoś chce mieć ciekawsze podstawki niż "piasek i trawka", a talentu mu braknie to jest to opcja.
hobbyzone, niepozorny sklep z artykułami do części modelarskiej naszego hobby, o których przydatności ludzie się dowiadują dopiero jak mają okazję ich używać.
micro art studio tu nie trzeba przedstawiać, kojarzeni głównie z podstawkami, aczkolwiek seria figurek ostatnio wypuszczanych też jest niczego sobie.
1.Dalej szukamy sędziego z po za układu. Jakby ktoś miał ochotę posędziować turniej z takiego czy innego powodu proszę o kontakt. Oferujemy przyzwoite warunki.
2.Pojawiła się bardzo miła część czyli sponsorzy. Na ten moment są to:
titan forge Chłopaki ze Szczecina, producent figurek kolekcjonerskich dziwnym trafem bardzo dobrze pasujących do naszej gry. Autorzy m. in. ogrzej armii Marysia.
basicks Chłopaki z Trójmiasta, producent podstawek pod figurki i nie tylko, jak ktoś chce mieć ciekawsze podstawki niż "piasek i trawka", a talentu mu braknie to jest to opcja.
hobbyzone, niepozorny sklep z artykułami do części modelarskiej naszego hobby, o których przydatności ludzie się dowiadują dopiero jak mają okazję ich używać.
micro art studio tu nie trzeba przedstawiać, kojarzeni głównie z podstawkami, aczkolwiek seria figurek ostatnio wypuszczanych też jest niczego sobie.
Na chacie mam jeszcze dwa wolne miejsca noclegowe. Dodam, że w sobotę wieczorem przewidziana jest kolacja z zupą, drugim daniem i deserem oraz stosowne alkohole, a potem wedle uznania posiadówka w domu z grami planszowymi/jutubem/filmem/kartami/dziką orgią i zezwierzęceniem, albo wypad na miasto.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
A w co będziemy grać? 
Masz Twilighta czy zabrać ze sobą ?
:D:D

Masz Twilighta czy zabrać ze sobą ?

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Mam 3 części Tłajlajta na kompie (bez najnowszej). I wszystkie części Harrego. A nawet chore kanadyjskie komedie.
Z planszówek i karcianek jest Monopoly, Inwigilacja, Kolejka i mogę Carcassone od kumpla pożyczyć.
Menu na sobotnią kolację już ustalone, zainteresowani pisać na priva, bo jak wrzucę publicznie to się pół mastera zleci.
Z planszówek i karcianek jest Monopoly, Inwigilacja, Kolejka i mogę Carcassone od kumpla pożyczyć.
Menu na sobotnią kolację już ustalone, zainteresowani pisać na priva, bo jak wrzucę publicznie to się pół mastera zleci.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
Nie zrozumieliśmy się...
Twilight Imperium 3rd edition.
Mega planszówa dla całkiem sporej ilości osób... [ 3-8 nawet z dodatkami... mam oba
]
Twilight Imperium 3rd edition.
Mega planszówa dla całkiem sporej ilości osób... [ 3-8 nawet z dodatkami... mam oba

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Pierwsza osoba płaci 0zł, druga do 12 roku życia jest gratis.
A tak zupełnie poważnie, zwyczajowo na turniejach nie ma wpisowego od osób odwiedzających, jak ktoś chce przyjść zobaczyć jak to wygląda drzwi są otwarte, zapraszamy. Polecam jednakże pojawić się trochę później niż pół godziny po rozpoczęciu bo wtedy jest największe zamieszanie i nie bardzo jest co oglądać a dodatkowe osoby na sali wtedy nie pomagają. Gdyby ktoś taki jako widz chciał nocleg to już proszę do mnie indywidualnie pisać.
A tak zupełnie poważnie, zwyczajowo na turniejach nie ma wpisowego od osób odwiedzających, jak ktoś chce przyjść zobaczyć jak to wygląda drzwi są otwarte, zapraszamy. Polecam jednakże pojawić się trochę później niż pół godziny po rozpoczęciu bo wtedy jest największe zamieszanie i nie bardzo jest co oglądać a dodatkowe osoby na sali wtedy nie pomagają. Gdyby ktoś taki jako widz chciał nocleg to już proszę do mnie indywidualnie pisać.
a nie uciekniecie tak jak ostatnio kiedy na GoTa sie pisaliscie ; p ?bigpasiak pisze:A w co będziemy grać?
Masz Twilighta czy zabrać ze sobą ?:D:D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Spawn pisze:@Pasiak - twilight imperum super, tylko kiedy grac bedziecie? W nocy chyba bo to sie gra 6-8godzin w kilka osob
Amateur ostatnio 9 godzin i nie skończyliśmy

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Oj tam, oj tam
Gdyby była potrzeba to byśmy wcześniej skończyli, ale się fajnie grało

Gdyby była potrzeba to byśmy wcześniej skończyli, ale się fajnie grało

Abandoned
Abandoned
Oba
W obu przypadkach decyzja należała do mnie

W obu przypadkach decyzja należała do mnie

Abandoned
Abandoned