Battlegate - niezaliczona liga bydgoska

Moderator: swieta_barbara

Zablokowany
Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Re: Battlegate - niezaliczona liga bydgoska

Post autor: oczko »

ech kotlet tzle dobrej yabawz ci omineo bo ya ryadko na forum yagldasy [-X

a tutaj wersja dla tych co nie zrozumieli:
ech kotlet tyle dobrej zabawy cię ominęło bo za rzadko na forum zagldasz :P
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, o 00:57 przez oczko, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

nacisnij shift+ctrl
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

bigpasiak pisze:
Sevi pisze:Zrozumcie że zachowanie Pasiaka - tzw 'przeprosiny' których dokonał na forum to farsa - a sam winowajca kreuje się na poszkodowanego, biednego wałkarza na którego zawziął się cały polski światek WFB, a on poczuwa się do winy średnio, bądź wcale.
:shock:
A to dobre... Nawet ja tak nie interpretowałem swoich postów, ale widać na Polskim w interpretacji wierszy byłeś prymusem i wyciągasz to co było ukryte nawet przed samym twórcą =D>
Szymborska miała ponoć tylko kilkanaście procent z interpretacji swojego wiersza :D
Obrazek

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

no żeby autor nie wiedział co miał na myśli? no ja wiem, że to starsza pani była i mogla zapomnieć, ale bez przesady :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

oczko pisze:ech kotlet tzle dobrej yabawz ci omineo bo ya ryadko na forum yagldasy [-X
epic
Obrazek

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

nie czepiajcie się, już poprawiłem
Obrazek

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

ja na początku myślałem że to jakiś dialekt :P :D

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Post autor: Byro »

Kotlet pisze: A i jeszcze drugi dobry motyw, ze nikt nic nie wiedzial w klubie poza Gokishem.
Nie wiesz - nie mów, dobra rada na przyszłość.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Filup »

Mlody, masz u mnie piwo! Przypomnij mi przy okazji! :mrgreen:

Pozdrawiam was goraco panowie. Serio! Cieplo mi sie na sercu robi, jak was czytam! :lol2:

Edit: Make love, not war! :wink:
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, o 09:57 przez Filup, łącznie zmieniany 1 raz.
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

Wzywasz Lohost do miłości.
A prawda jest taka, że mało rzeczy tak wkurza, jak pieniactwo i brak skruchy. Czasami trzeba przyjąć na klatę wszelką krytykę. Pasiak tego nie zrobił (ba, nawet próbował atakować innch) i teraz rykosztem obrywa cała Bydgoszcz. Wzywam Bydgoszcz:
Wyrzeknijcie się Pasiaka a zostaniecie oczyszczeni!
Obrazek

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

Burn the Heretic! Kill the Mutant! Purge the Unclean!
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

wokrze
Kradziej

Post autor: wokrze »

Fisch pisze:Wzywam Bydgoszcz:
Wyrzeknijcie się Pasiaka a zostaniecie oczyszczeni!
A następne pójdzie "zabijcie ich wszystkich, Pan rozpozna swoich"? ;)

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

+1 Rybka...

Panowie z Kochorty wqrzacie się, że ludzie jadą po waszym klubie, gdybyście wywalili winowajców gwarantuje wam, że nikt na was by nie naskakiwał a zyskali byście szacunek za uczciwe zachowanie. Ta kara dla Pasiaka i Gokisha to jakiś śmiech tak jak pisał Shino.
Mam nadzieje, że LL wykarze się zdecydowaniem i przykładnie ukarze winowajców np. rocznym Banem masterowym... to napewno podziała odstraszająco na ludzi, którym do głowy przyjdą podobne wałki...

Powinniście się uczyć uczciwości od Krakowa! chłopaki wykrili błąd w liczeniu głosów i sami to zgłosili bo chcą ucziciwie bez żadnych wałów dostać mastera...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Zyskalibyśmy szacunek anonimowych forumowiczów, a stracili własny do siebie. Słaby deal, dziękuję.

Nie wiem o co Ci loto z tym przykładem Krakowa, gdy się dowiedzieliśmy o przewale sami zadecydowaliśmy, że chłopaki mają się publicznie przyznać, co uczynili. To chyba było dość uczciwe nie?

Przykład Twojej kary zupełnie zignoruję, jeżeli LL coś ustanowi i spróbuje to jakoś wyegzekwować, wówczas będziemy nad tym debatować.

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

Przemcio pisze: Panowie z Kochorty wqrzacie się, że ludzie jadą po waszym klubie, gdybyście wywalili winowajców gwarantuje wam, że nikt na was by nie naskakiwał a zyskali byście szacunek za uczciwe zachowanie.
póki co tracisz szacunek u człowieka z ktorym czesto widujesz sie na turniejach w wawce, za opowiadanie takich kocopołów.

-s_b
:twisted: always Vampire :twisted:

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Przede wszystkim mam wrażenie, że całe to bicie piany nie jest potrzebne.
Po mojemu sytuacja powinna wyglądać w ten sposób:
Dwaj gracze zgłosili lipne wyniki w imieniu klubu (mniejsza o spodziewane zyski, bo to nie jest istotne). Klub jest według mnie w tym momencie bytem odpowiedzialnym za wałek.
LL powinna podjąć sankcje wobec klubu, moim zdaniem powinno być to czasowe wykluczenie z LL (np. 3 miesiące) w czasie którego klub traci swój głos, i nie może zgłaszać turniejów do ligi. Po upływie tego czasu klub może podjąć normalne kroki do powrotu do ligi.
Natomiast sprawa tego jak i czy klub ukaże swoich graczy za ten wałek jest już jego sprawą wewnętrzną, i nikt poza samym klubem nie ma tutaj głosu wiążącego.
Tak samo ewentualne wykluczenia konkretnych graczy z turniejów powinny zostać w gestii organizatorów danego turnieju.

EDIT:

Na wszelki wypadek - powyższe jest wyłącznie moją osobistą opinią.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Na wszelki wypadek - powyższe jest wyłącznie moją osobistą opinią.
Moja jest dokładnie taka sama.

A propozycja wywalania ludzi z klubu by zyskać uznanie Warszafki :mrgreen: jest mega słaba.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

klub już w tym momencie nie ma głosu na LL, ponieważ nie miał 3 turniejów w tamtym roku bo liga była nie zaliczona. Tak więc jeżeli gracze zostali ukarani przez klub, do czego moim zdaniem inni nie powinni ingerować, to powinno się zakończyć temmat. Chyba, że LL uważa, że powinno się ukarać cały klub. Nadal wtedy powinno się zamknąć ten temat który w tym momencie służy do spamowania i wzajemnego obrzucania się błotem przez niektorych forumowiczów, a przeniść sprawę na LL żeby podjąć decyzję. Dalszy wzrost temperatury nikomu nie służy, każdy powiedzial już swoeje zdanie i nie ma sensu tego powtarzać obrzucając się przy tym inwektywami i pisząc posty na poziomie przeczkolaków. Jeszcze raz wzywam do zamknięcia tematu lub rozstrzygnięcia kwestii ewentualnej kary na LL. Można ewentualnie zostawić ten temat do merytorycznej dyskusji nad rozważaniami LL, inaczej jest on nie potrzebny i tylko powoduje animozje
Obrazek

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Nie słuchajcie Oczka temat jest zbyt ciekawy aby go zamykać :D
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Zablokowany