a tutaj wersja dla tych co nie zrozumieli:
ech kotlet tyle dobrej zabawy cię ominęło bo za rzadko na forum zagldasz

Moderator: swieta_barbara
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Szymborska miała ponoć tylko kilkanaście procent z interpretacji swojego wierszabigpasiak pisze:Sevi pisze:Zrozumcie że zachowanie Pasiaka - tzw 'przeprosiny' których dokonał na forum to farsa - a sam winowajca kreuje się na poszkodowanego, biednego wałkarza na którego zawziął się cały polski światek WFB, a on poczuwa się do winy średnio, bądź wcale.![]()
A to dobre... Nawet ja tak nie interpretowałem swoich postów, ale widać na Polskim w interpretacji wierszy byłeś prymusem i wyciągasz to co było ukryte nawet przed samym twórcą![]()
Nie wiesz - nie mów, dobra rada na przyszłość.Kotlet pisze: A i jeszcze drugi dobry motyw, ze nikt nic nie wiedzial w klubie poza Gokishem.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
póki co tracisz szacunek u człowieka z ktorym czesto widujesz sie na turniejach w wawce, za opowiadanie takich kocopołów.Przemcio pisze: Panowie z Kochorty wqrzacie się, że ludzie jadą po waszym klubie, gdybyście wywalili winowajców gwarantuje wam, że nikt na was by nie naskakiwał a zyskali byście szacunek za uczciwe zachowanie.
Moja jest dokładnie taka sama.Na wszelki wypadek - powyższe jest wyłącznie moją osobistą opinią.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.