Szkodaelvis100 pisze:Chciałem się wycofać z ligi, z braku czasu nie dam rady w maju grać. Jeszcze raz serdeczne przeprosiny dla Bartka.

Słyszałem, że Bomba zapomniał się zapisać; Grolshek może zamiana?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Szkodaelvis100 pisze:Chciałem się wycofać z ligi, z braku czasu nie dam rady w maju grać. Jeszcze raz serdeczne przeprosiny dla Bartka.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Zgadnij.Dreef pisze:Mówisz?dla kogo?
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
editGrolshek pisze:A idź Ty plewo. Przez ciebie Marcin pije moje królewskie i jeszcze się cieszymati.pl pisze:Fuksiarz Bartas vs ciamajda 12:8dzięki i al malik ma bro u Grosia
Na razie na 6 gier jest 5 masek
7 maska!Bartosz pisze:Bartosz: Bomba 2050:32, 20:0.
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No tak, 7 masek, w tym jedna na życzenie.Morog pisze:jednak bym prosił byście chociaż zapamiętali jak powstał jeden z wyników.....
No kto w lidze gra różowymi kostkami i pomalowaną na różowo armią...mati.pl pisze:Znaczy się z kim?Grolshek pisze:Na razie grasz z różowymi ciurkami.mati.pl pisze:Będzie śmiesznie. Zagram z kimś, kto ma zero