Always look on the bright side of lifeMaciek P. pisze: Ale jak to optymistycznie zauważył Leoh "Zapisz się! Zawsze jest 1% szansy że dostanie ospy i komunie odwołają"

Always look on the bright side of lifeMaciek P. pisze: Ale jak to optymistycznie zauważył Leoh "Zapisz się! Zawsze jest 1% szansy że dostanie ospy i komunie odwołają"
SzczeroscSevi pisze:Always look on the bright side of lifeMaciek P. pisze: Ale jak to optymistycznie zauważył Leoh "Zapisz się! Zawsze jest 1% szansy że dostanie ospy i komunie odwołają"
I jeszcze mam wolne w sobotę. Dlatego poważnie rozważam opcje przyjazdu na 1 dzień (obok opcji rozsiewania zarazek ospy i cholery w okolicach domu KubyLaik pisze:Up listy
@Maciek
Myślę że jednodniowy master za 20 pln to też nie najgorsza opcja
No to by było rewelacyjne!Dydu pisze:Maciek, zawsze mogą dać paringi wieczorem - to w nocy zagrasz 4 bitwe, w piątej BAY i z 50-60 miejsce będzie ;P
nie! bo przyjdzie po figurki i mnie zaraziMaciek P. pisze:(obok opcji rozsiewania zarazek ospy i cholery w okolicach domu Kuby)
Godzina: 10:00
Format: 2400 EURO ( najnowsze)
Wpisowe: 20 PLN
Nagrody: Puchary i bony do realizacji w sklepie "Gnom" dla Top3, dyplomy dla Top10, nagroda dla najlepszego hobbysty, nagrody losowe
Turniej będzie kontynuowany w niedzielę
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.