Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA
Wyszły nowe uściślenia sędziowskie. Wszelkie zmiany na czerwono. Polecam zapoznanie się przed turniejem.
lista specjali:
Epidemius
Kairos +2
Marius Leitdorf
Luthor Huss
Throgg
Slogtongue +1
Arkhan
tetto eko
Alith Anar
Malekith
Green knight +1
skulltaker
Malagor
Karl Franz
Mafred
Fay Enchantres
Morathi
Grimgor
Festus
Karanak
Wychodzi 1/3 specjala na rozpę.
Lista zgłoszeń pojawi się jak znajdę jeszcze chwilę, na razie odpisałem wam na maile.
Epidemius
Kairos +2
Marius Leitdorf
Luthor Huss
Throgg
Slogtongue +1
Arkhan
tetto eko
Alith Anar
Malekith
Green knight +1
skulltaker
Malagor
Karl Franz
Mafred
Fay Enchantres
Morathi
Grimgor
Festus
Karanak
Wychodzi 1/3 specjala na rozpę.
Lista zgłoszeń pojawi się jak znajdę jeszcze chwilę, na razie odpisałem wam na maile.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, o 13:07 przez kudłaty, łącznie zmieniany 2 razy.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jakbyś pisał w obcym języku
Jest jakiś wymóg posiadania zasad do speciala, żeby umożliwić przeciwnikowi ich przejrzenie przed bitwą?
Co w przypadku wałków na zasadach speciali typu rzucenie czaru z shadowa i z life Kairosem w tej samej turze?

Jest jakiś wymóg posiadania zasad do speciala, żeby umożliwić przeciwnikowi ich przejrzenie przed bitwą?
Co w przypadku wałków na zasadach speciali typu rzucenie czaru z shadowa i z life Kairosem w tej samej turze?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

A nie było kiedyś takiej zasady, że "brak zasad do modelu (aka army book) powoduje automatyczne rozstrzygnięcie wątpliwości na niekorzyść właściciela modelu"?Cauliflower pisze:Jest jakiś wymóg posiadania zasad do speciala, żeby umożliwić przeciwnikowi ich przejrzenie przed bitwą?

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Niezly troll Butan 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Wszyscy speciale są w podręcznikach. Masz prawo zażądać od przeciwnika pokazania podręcznika armijnego przed bitwą. Jak nie ma - niech pożycza.Cauliflower pisze:Jakbyś pisał w obcym języku![]()
Po drugie - po to jest ta lista, żeby móc się podszkolić z zasad.
Trochę chyba robisz problem z niczego.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Karli pisze:Własciwie poza imperialnymi to masakra ci specjale są.
Przesadzasz. Z tych co widze to kairos jest chyba najmocniejszy.
Nie ma zadnego thoreka szok, myslalem, ze bedzie wysyp

Kairos jest słaaaaby...łapiesz go byle czym, byle nie piechotą, np. fastem i na-ra.Ziemko pisze:Karli pisze:Własciwie poza imperialnymi to masakra ci specjale są.
Przesadzasz. Z tych co widze to kairos jest chyba najmocniejszy.
Nie ma zadnego thoreka szok, myslalem, ze bedzie wysyp
Rzucasz pitkę/słońce - na-ra.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Jakoś mnie to nie dziwi. Dwarfy są coraz slabszą armią a Thorek poprawia ją tylko trochę i to i tak z nie wszystkimi paringami.Ziemko pisze:Nie ma zadnego thoreka szok, myslalem, ze bedzie wysyp
Dwarfy czekają na nowy book.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Jak nie potrafisz nim grać to się nie dziw, że słabyJaceK pisze:Kairos jest słaaaaby...łapiesz go byle czym, byle nie piechotą, np. fastem i na-ra.
Rzucasz pitkę/słońce - na-ra.