Do tego pokoju 4 osobowego też sniadanie poprosimy.Lidder pisze:Tak i Dydu przyniesie Ci śniadanie do łóżka.Heptun pisze:A jakiś net/WiFi jest ?
Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Zielonki
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Ziel
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
To odraniczenie na duże punkty, na mniejsze może zmniejszyć liczbę do 2
Cześć armii ma za mały wybór w Cora'ch, na duże pkt nie ma ograniczenia powtarzania core.
WE nie maja? 2x luki, 2x dryady i juz masz cory.Tak, tylko że inne armie, które i tak mają dobrze na te punkty mają przy tym jeszcze większy +:
demony 3x horrory
Lizaki : spam skinków
Szczury: 3 a 2 kloce tanich blokerów to dla wielu armii na te punkty ogromna różnica.
Ja rozumiem, że np. WE nie mają co w korach wystawić, więc tutaj można zmienić indywidualnie ograniczenie
Ale to tylko sugestia.
Ja tez bym wchodzil w max 2 takie same cory. Skoro male punkty, to powinno sie inaczej wyrownac brak 600 punktow w lordach. Zaraz sie okaze, ze gramy bitwy na 2400, tylko, ze bez tylu herosow.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Heptun pisze:@Lidder -musisz być od razu złośliwy ? Kurde mogłem zapytać na PM
Dobra to pytanie z innej beczki- czy w sobotę wieczorkiem jest jakiś lokal na integracyjne picie i swawolę ???
lokal w ośrodku jest całkiem ok ..i nie drogi - piwko 6 zł (Dydu targuje żeby było mniej )- ale oczywiście w Krakowie jest się gdzie zabawić- choć ceny u nas są ..hm ..wyższe bo przyjeżdżały tłumy anglików na panienki i picie więc właściciele podnieśli ceny ... taniej niż w tym ośrodku to raczej nie da się napić. Dla chętnych możemy zorganizować wyjście do jakiegoś klubu - jak coś zapraszam na PW.
Krakow taksowkowo jest genialny. Jedziesz z rynku na drugi koniec miasta za jakies smieszne pieniadze. Hmm, 45 blach? To juz chyba jakies grubo podmiejskie rewiry
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Zielonki sa nieco oddalone od Rynku Krakowskiego niestetyRince pisze:Krakow taksowkowo jest genialny. Jedziesz z rynku na drugi koniec miasta za jakies smieszne pieniadze. Hmm, 45 blach? To juz chyba jakies grubo podmiejskie rewiry
Żelazne zasady mastera W razie zachowań będziemy zamykać a pokojach do wytrzeźwienia tzn jakos na 2-ga bitwa w niedzieleRince pisze:Eeee, to znosniePiotrB pisze:brak przytomności w działaniu i rzyganie po kątach.
Domek rozszedl się jak świeże bułeczki.
Jezeli są jeszcze chętni na noclegi Proszę o info, będziemy czegoś szukać.
Proszę też o informacje czy jest ktoś zainteresowany spaniem w domku z piatku na sobote, bo jak na razie nikt o tym nie pisał wiec nie wiem czy jest sens wynajmować dom już w piątek.
prosiłbym o wstępne info co do n noclegu w piątek do niedzieli.
Jezeli są jeszcze chętni na noclegi Proszę o info, będziemy czegoś szukać.
Proszę też o informacje czy jest ktoś zainteresowany spaniem w domku z piatku na sobote, bo jak na razie nikt o tym nie pisał wiec nie wiem czy jest sens wynajmować dom już w piątek.
prosiłbym o wstępne info co do n noclegu w piątek do niedzieli.
Tak, żyrek jest maszyną, co zresztą jest napisane w ograniczeniach ogólnych
Dodałem informację nt łącznej sumy punktów jaką można zdobyć:
2 punkty - przedpłata
2 punkty - wysłanie pełnego zgłoszenia na czas
140 punktów - za bitwy
16 punktów - ocena hobbystyczna
5 punktów - test wiedzy
Łącznie: 165 punktów.
Dodałem informację nt łącznej sumy punktów jaką można zdobyć:
2 punkty - przedpłata
2 punkty - wysłanie pełnego zgłoszenia na czas
140 punktów - za bitwy