Master w Poznaniu 15-16 marca
Re: Master w Poznaniu 15-16 marca
przypomina to 5latka ciagle dopytujacego sie dlaczego.
nie mam ochoty w taki sposob rozmawiac.
w sumie to samo co bybylo gdyby kudlaty uznal, ze zrobi turniej bez losblokerow. nic z tego.
nie mam ochoty w taki sposob rozmawiac.
w sumie to samo co bybylo gdyby kudlaty uznal, ze zrobi turniej bez losblokerow. nic z tego.
bless pisze:To poruszajace ze nie da sie zagrac rozpa pure etc. Ale ponawiam pytanie - co z tego?
To ma być turniej dla graczy a nie dla 10-15 osób trenujących pod ETC czy DMP.
Skoro większość wypowiedziała się pozytywnie odnośnie scenariuszy nie rozumiem po co ta dyskusja jest ciągnięta ?
Bo gracz "XXX" czy gracz "YYY" wypowie się inaczej to specjalnie pod niego będzie inaczej ?
Chyba nie tędy droga....
Dlaczego nie gramy w takim bądź razie innego formatu niż ETC ? (np. Open + Scenariusze)
Bo chyba każdy zdaje sobie sprawę z odpowiedzi i to nie wymaga tłumaczenia.
Ja mam nadzieję, że będzie i ETC i scenariusze.
Modyfikowanie rozpiski specjalnie pod turniej ? No i co z tego.... grasz rozpiską czy umiejętnościami ?
Jak dla mnie jałowa dyskusja....
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Dopasuj rozpe do okolicznosci. Użyj umiejętności, by była jak najlepsza.Shino pisze:uzywam umiejetnosci, zeby grac rozpiska.
Jelsi uwazasz, ze rozpiska nie ma znaczenia to moze ja tobie zloze cos na turniej i zobaczymy jak twoje umiejetnosci nagle magicznie spadna.
Not enough money!oczko pisze:trza se potkę kupić
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
@Shino
Zagrajmy coś relaksującego. Zaproponowane scenariusze są spoko, nie mam też nic przeciwko specom
Zagrajmy coś relaksującego. Zaproponowane scenariusze są spoko, nie mam też nic przeciwko specom
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Mega!panterq pisze:@Shino
Chcę takie dwa!!
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Jeden stoi u mnie na półce (ale nie oddam bez walki), drugiego musisz poszukać.Luc pisze: Mega!
Chcę takie dwa!!
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Odwołajcie turniej to nikt pokrzywdzony nie będzie.
Większość stanowczo chce euro,bez udziwnień i 5x battleline. Przejrzyj posty od początku tematu. Dyskusja jest po to by orgowie mieli wgląd w ,,głos ludu"Luc pisze:
To ma być turniej dla graczy a nie dla 10-15 osób trenujących pod ETC czy DMP.
Skoro większość wypowiedziała się pozytywnie odnośnie scenariuszy nie rozumiem po co ta dyskusja jest ciągnięta ?
.
Stanowczo bez B&G-mini. Chciałbym powiedzieć, że same karty scenariuszy są urozmaiceniem i to bardzo fajnym, które odciągnie nas od monotematyzmu, euroszarości i nudy.
Reasumując:
1-Nie
2-Tak
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Ale śmiechowa rozpa jest słaba...JarekK pisze:Jak gramy Euro to grajmy kurde euro, a jak chcemy super scenariuszy i wgl to zagrajmy jakiś śmieszny formacik. Może 3000? wystawiłbym sobie jakąś śmiechową rozpę
Scenariusze ok
Speciale ok
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!