Klimat vs skill
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Klimat vs skill
Tak zwane fluffowe pierdzenie, ale jest w nim trochę racji. 

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Gdyby nie było to czy ktoś by się pienił. Przecież każdy normalny człowiek słyszący bzdury zlałby je moczem 

E tam. Przesadzasz. Chwilę pobolało. Jednak ja przez te kilka lat wyciągałem wnioski z porażek, uczyłem się i te czasy, gdy spotykałem Cię przy stole w innym momencie niż pierwsza bitwa, mam za sobąFluffy pisze: @Maryś: ale musiała pupa zaboleć, że pamiętasz bliżej nieokresloną bitwe z szóstej edycji gdzie rzekomo tak Cię skrzywdziłem![]()

Buziaczki!
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Spotko, na szczeście wszystko na tym świecie się zmienia, może nadejdą jeszcze czasy kiedy zaboliJednak ja przez te kilka lat wyciągałem wnioski z porażek, uczyłem się i te czasy, gdy spotykałem Cię przy stole w innym momencie niż pierwsza bitwa, mam za sobą

oj tam od razu tyje! 48 kg po tłustym czwartku to niezły wynikFluffy pisze:Kot w pralce sledzi, pacza, żre popcorn, colą zapija, tyje i sie swietnie bawi

Spoko- nikt wirowania nie włączył, więc siedzę ja sobię i paczę. I się podśmiechuję, bo jestę kotę

...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

- swieta_barbara
- habydysz
Jestem kotem. Gdzie Ty się polskiego uczyłaś?
BTW to zdanie najlepiej wypowiadam ja
BTW to zdanie najlepiej wypowiadam ja

No i ja jako osoba niezorientowana, mogę na podstawie tych wypowiedzi wysnuć następujące wnioski:Marys pisze:E tam. Przesadzasz. Chwilę pobolało. Jednak ja przez te kilka lat wyciągałem wnioski z porażek, uczyłem się i te czasy, gdy spotykałem Cię przy stole w innym momencie niż pierwsza bitwa, mam za sobąFluffy pisze: @Maryś: ale musiała pupa zaboleć, że pamiętasz bliżej nieokresloną bitwe z szóstej edycji gdzie rzekomo tak Cię skrzywdziłem![]()
Buziaczki!
1. Zdecydowanie nie należy do Fluffyego obracać się tyłem, i schylać po wszelkiej maści obiekty.
2. Należy uważać na Fluffyego.
3. Po spotkaniu z Flufffym boli tyłek.
4. Patrząc na punkt 3 oraz wymianę zdań pomiędzy Marys i Fluffym nie używają... nawilżaczy? o.0

Hyyyyy to nic osobistego, po prostu tak mi do głowy przyszło gdy poczytałem wymianę zdań.

Ale ty sobie zdajesz sprawę, że my o figurkach wciąż rozmawiamy?okurdemol pisze:bla bla bla
Musisz oddzielać swoje posiedzenia przy BP i redtube.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Fluffy to jest forum. Chcesz zrobić kupę to ją po prostu zrób, nikt Cię w trakcie jej robienia w dupę nie kopnie.Fluffy pisze: Podsumowując, Legion to hipokryci - oj, miałbym sporo w temacie do opowiadania, nie Leoh?
Nie, nie jestem "wróżbita Maciej" i nie mam pojęcia jakiego rodzaju jady sobie tam naprodukowałeś

Nie wiem tez jak się mam czuć z tym że to ja bylem m.in. powodem Twojego odejścia. Szkoda że po tym "daniu sobie po mordzie" nie zregenerowałeś się :/
Wracając do tematu, klimaciarzem jesteś tylko z wyglądu, a gra z Tobą jest jak masturbacja drucianą szczoteczką, krwawo i czasami nie do zniesienia.
Trzeba to po prostu lubić. Liczę że jeszcze pogramy u mnie przy pszenicznym. Kiedyś się pewnie zregenerujesz

Leoh pisze: Wracając do tematu, klimaciarzem jesteś tylko z wyglądu, a gra z Tobą jest jak masturbacja drucianą szczoteczką, krwawo i czasami nie do zniesienia.

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Tak nazywasz swoje buractwo?Szkoda że po tym "daniu sobie po mordzie" nie zregenerowałeś się :/
Przeciez tak ci się ze mną źle gra?Kiedyś się pewnie zregenerujesz
Jak uważasz. Ale myslę że Legion tylko zyskal na moim odejsciu, jeden walkarz mniej, nie trzeba się wstydzić jego skandalicznego zachowania vs młodzi gracze, nie trzeba go brać do auta, można bez problemu brac młodego Koconia do teamu na DMŚ, same plusyNie wiem tez jak się mam czuć z tym że to ja bylem m.in. powodem Twojego odejścia.

Ps:
Nie interesują mnie twoje koprofilne fantazjeChcesz zrobić kupę to ją po prostu zrób, nikt Cię w trakcie jej robienia w dupę nie kopnie.

Ostatnio zmieniony 1 mar 2014, o 20:28 przez Fluffy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ojacie! 

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
A Ty Andrzej co się cieszysz? Słyszałem że jesteś takim przyjemnym graczem aż ludzie na stoly wskakują żeby Ci wpieprzyćLeoh napisał(a):
Wracając do tematu, klimaciarzem jesteś tylko z wyglądu, a gra z Tobą jest jak masturbacja drucianą szczoteczką, krwawo i czasami nie do zniesienia.
![]()

kubencjujsz pisze:http://www.youtube.com/watch?v=5E170jRGvwA
Nie grajcie z Legionistami, tak to się kończy!