Arena Śmierci- poligon
Re: Arena Śmierci- poligon
O zaraza, zmartwychwstanie! Btw. Pierwszy mój post po 3 latach xD
Co do medium- discord? Tu tez może być ofc.
Sprowadzę tez Grimgora, jeśli żyje jeszcze.
Co do medium- discord? Tu tez może być ofc.
Sprowadzę tez Grimgora, jeśli żyje jeszcze.
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
Zawsze można zagrać arenę online przez discorda

M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ach, gdzie te czasy, kiedy Areny zbierały komplet w kilka godzin po otwarciu. 

Pamiętam takie, gdzie w niecałą godzinę było 20 zgłoszeń XD
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Ja też pamiętam czasy gdy wracając ze szkoły już się nie łapałem na arenę
Szkoda że obecnie nawet te 8 osób ciężko zebrać

Szkoda że obecnie nawet te 8 osób ciężko zebrać

"Spam jest sztuką, której nikt nie potrafi zrozumieć" - Anyix
"Pan Bóg nie gra w kości" - Albert Einstein
"Bo gra w Warhammera!" - Sa!nt
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Czasy tego forum przeminęły. Mało kto już tu zagląda. Może kiedy GW wyda Warhammer:Legends starzy użytkownicy wrócą, ale wątpię czy nowi przyjdą.
Szkoda straszna, że nawet te 8 osób ciężko zebrać bo fajnie by było jeszcze kiedyś jakąś Arene rozegrać. Ilu opcjonalnie nam ludzi brakuje? 
Jak się deklarujesz to chyba 2, może jak się jakieś vici rozejdzie to ktoś ze starych usłyszy

"Spam jest sztuką, której nikt nie potrafi zrozumieć" - Anyix
Pewnie, że się deklaruję! Skoro brakuje 2 to może jakimś cudem udałoby się zebrać tą 8 i spróbować rozegrać chociaż tą jedną Arene
Dlatego moim zdaniem nie ma na co czekać. Proponuje - założyć nowy temat np. w poniedziałek, aby było wiadomo, że coś nowego się dzieje w nim umieścić zasady (od mojego ostatniego uczestnictwa w arenach wiele się zmieniło) oraz krótką historie co i jak aby gracze mieli do czego swoje historie spisywać. Zapisy zrobić do np. niedzieli, może jak ktoś zobaczy, że to idzie w jakimś kierunku, a nie tylko zapisy chętnych na forum to zdecyduje się coś swojego napisać. A jak nie to zrobić arenę dla 7 graczy z jednym freefragiem NPCtem aby to ruszyło.
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
No i to zdecydowanie brzmi jak dobry pomysł na jakieś realne wystartowanie z Areną. Potrzeba tylko MGSa!nt pisze: ↑17 sty 2021, o 13:30Dlatego moim zdaniem nie ma na co czekać. Proponuje - założyć nowy temat np. w poniedziałek, aby było wiadomo, że coś nowego się dzieje w nim umieścić zasady (od mojego ostatniego uczestnictwa w arenach wiele się zmieniło) oraz krótką historie co i jak aby gracze mieli do czego swoje historie spisywać. Zapisy zrobić do np. niedzieli, może jak ktoś zobaczy, że to idzie w jakimś kierunku, a nie tylko zapisy chętnych na forum to zdecyduje się coś swojego napisać. A jak nie to zrobić arenę dla 7 graczy z jednym freefragiem NPCtem aby to ruszyło.