[Master] Macki Wojny2k16 - 22-23.10 Łódź Wyniki str 19
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Re: [Master] Macki Wojny2k16 - 22-23.10 Łódź
Mówcie co chcecie a my i tak przyjedziemy i skopiemy Wam zady
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
"Gracz ugodowy" = token?Lipti pisze:Szukam pary Preferowany jest gracz ugodowy z pomalowaną armią Ogrów.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
co z tymi kameleonami?
znalazły się w piwnicy?
znalazły się w piwnicy?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Co to są gnoblary? nie ma takiej jednostki u ogrów . Są za to scraplings, ale nie ma opisu ich wyglądu. Więc?Hoops pisze:Gokish szukaj gnoblarow bo Goblinami przebranymi za gnoblary u nas nie zagrasz.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Akurat chciałem wziąć gobliny z łukami jako gnoblarów, ponieważ nie ma gnoblarów z łukami, a wg starego fluffu był to podgatunek goblinów. Jestem więc bardzo zaskoczony, że tego nie można zrobić - a jestem graczem, który dość restrykcyjnie podchodzi do proksów. Uznałem że goblin to goblin (i tak nikt ich nie rozróżni) i ważniejszy jest WYSIWYG w uzbrojeniu - widać błędnie
No ale cóż, wola organizatora, niech będą gnoblary.
No ale cóż, wola organizatora, niech będą gnoblary.
ja tez mam pytanie do organizatora ale spytam o to publicznie:
czy w obecnych czasach 10 kawy imperialnej przejdzie jako knights of the realm z brety?
I to i to rycerze a my juz nie gramy w WHB tylko w T9A dlatego chciałbym podpytać.
czy w obecnych czasach 10 kawy imperialnej przejdzie jako knights of the realm z brety?
I to i to rycerze a my juz nie gramy w WHB tylko w T9A dlatego chciałbym podpytać.
Jeszcze jedną walizkę muszę znaleźć i dam znaćlwieserce85 pisze:co z tymi kameleonami?
znalazły się w piwnicy?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Debelial ja osobiście wolałbym widzieć gnoblary niż gobliny z lukami grasz tyle lat i dziwię się że w pewnym sensie nie mierzi cię takie było nie było proxowanie.
Glegut jakoś tego nie widzę bo idąc tym tokiem mógłbym powiedzieć że jako gracz bretki mogę równie dobrze grać imperium, ale jak by to wyglądało?
Panowie absolutnie wiem o co chodzi. Mamy 9th age i nigdzie nie ma zapisu ze trzeba mieć takie i takie figsy żeby grać tym i tym, ale to już jest takie szukanie dziur w regulaminie żeby móc go jakoś obejść.
Dajcie nam czas do jutra i coś wam odpowiemy, ale liczymy się z tym że przyzwalajac na to możemy spodziewać się strasznego śmietniku na stołach. Trochę tego i trochę tamtego.
Glegut jakoś tego nie widzę bo idąc tym tokiem mógłbym powiedzieć że jako gracz bretki mogę równie dobrze grać imperium, ale jak by to wyglądało?
Panowie absolutnie wiem o co chodzi. Mamy 9th age i nigdzie nie ma zapisu ze trzeba mieć takie i takie figsy żeby grać tym i tym, ale to już jest takie szukanie dziur w regulaminie żeby móc go jakoś obejść.
Dajcie nam czas do jutra i coś wam odpowiemy, ale liczymy się z tym że przyzwalajac na to możemy spodziewać się strasznego śmietniku na stołach. Trochę tego i trochę tamtego.
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Czy istnieje możliwość przesunięcia terminu płatności przelewem do 17 X? 16 to niedziela i przelewy i tak nie będą księgowanie, chyba że dopuszczalne możliwość przesłania potwierdzenia przelewu na konto
Ta 10 kawy to jedyna kawaleria jaką chcemy wystawiać. Uzbrojeniowo i klimatem to chyba najbliższy unit (mamy też chaos knightów jeżeli opcja jeden się z jakichś przyczyn nie podoba) a w drugiej armii nie ma Imperium wiec mowy o pomyłce nie ma. Ewentualnie możemy wystawić 5 bretońskich rycerzy i 5 imperialnych ale estetyczniej na pewno by wygladał jednolity unit. Czekamy na odpowiedź.
Spokojnie. Będę bo już dawno sie nie widzieliśmyDruchii pisze:Ja zawsze byłem zwolennikiem pięknych i schludnych armii na stołach. Restrykcyjnej oceny malowania i zdejmowania proxów ze stołów. Ale w czasach 30to osobowych masterów moj przeciwnik moze grać i doniczkami jak chce. Byle frekwa była.
Nie ma sprawy, mam zmalowane gnoblary więc wezmę gnoblary, nie będą miały wysiwygu i tyle.Hoops pisze:Debelial ja osobiście wolałbym widzieć gnoblary niż gobliny z lukami grasz tyle lat i dziwię się że w pewnym sensie nie mierzi cię takie było nie było proxowanie.
To ja mam jeszcze jedno pytanko. Moja para nie jest pewna czy może jechać i nie będzie pewna do ostatniej chwili. Czy mogę wysłać zgłoszenie z parą i swoje własne (singlowe) i jeśli moja para nie będzie mogła przyjechać zagram sam i dostane punkty za zgłoszenie?
JarekK jasne!
Jako napinacz forumowy mam pytanie.
W czym tkwil problem zrobienia przedpłaty tak żeby wpłynęła w piątek czy po prostu dotarła do niedzieli? Resztę można było doslac dzisiaj czy będzie można jutro.
Tak tylko pytam osób które cisną datę 17.10.
Nie chciało się? Zapomniało się?
Lubię czytać wymówki, a temat też trochę podciagne
Jako napinacz forumowy mam pytanie.
W czym tkwil problem zrobienia przedpłaty tak żeby wpłynęła w piątek czy po prostu dotarła do niedzieli? Resztę można było doslac dzisiaj czy będzie można jutro.
Tak tylko pytam osób które cisną datę 17.10.
Nie chciało się? Zapomniało się?
Lubię czytać wymówki, a temat też trochę podciagne