Początkujący generał
Moderator: Hoax
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: Początkujący generał
Rat Ogry są super na Filery 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ja też się zabiore za skavenów
Chcę zacząć od batalionu, mam Koło i warlord queek headtakera, skądś tam
A kogo z bohaterów kupić? Snikcha? Vermin Lorda? Grey seera z bellem?? Właśnie, opłaca się kupować ten box? Plague furnace/screaming bell? Poradzcie coś prosze
bo mam tylko koło i tego headtakera 

elo ;p wiem ze troche nie na temat, ale co tam
pytanie odnosnie nowego batalionu skavenow ... wie ktos moze co w nim jest i z jakiej ed. figsy ? bylbym wdzieczny za odp.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja
Czyli Rat-ogry, Duże szczurki, poganiacze, clanraty, i monki.
- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
Jest temat o handlu szczurami, niewiele poniżej - nawet nie trzeba kolejnych stron przerzucać (szukanie nie boli):
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=38&t=12669
Ale początkującemu generałowi chyba wybaczą...
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=38&t=12669
Ale początkującemu generałowi chyba wybaczą...

A ja mam takie pytanie jeszcze... Jak sobie kupie box plague furnace/ screaming bell, to zrobić z tego screaming bell czy plague furnace:D? A jeśli mam Sknicha, Queek headtakera, to jakiego jeszcze bohatera zakupić?
A co do screaming/plague... Np. dzwonek jest ujeżdżany przez grey seera. Czy muszę mieć takowego w wersji pieszej jak chce grać czy nie? Chodzi mi o to, jak jest w przypadku figurek foot and mouted? Może się zdażyć że spadnie z "wierzchowca" i do kontynuacji gry będę potrzebował wersji pieszej?
A co do screaming/plague... Np. dzwonek jest ujeżdżany przez grey seera. Czy muszę mieć takowego w wersji pieszej jak chce grać czy nie? Chodzi mi o to, jak jest w przypadku figurek foot and mouted? Może się zdażyć że spadnie z "wierzchowca" i do kontynuacji gry będę potrzebował wersji pieszej?
Nie ma problemu umieścić wszystko na magnesach i zmieniać w razie potrzeby dzwon w furmankęLuciu pisze:...

Zrobić Priesta z buta też nie problem. Umieszczasz magnesik w odpowiednim miejscu w furmanki, a drugi na podstawce. Z Seerem jest nieco trudniej, bo ten zwisa na dzwonku, ale trochę pomyślunku i da się zrobić

Co do bohatera, to przydałby się elektryk albo bsb moim zdaniem.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"