Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
A to przepraszam 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
a bana jakiegos nei dostał? tomash? dales mu cos ostatnio w prezencie?
Dokładnie! Ale to później!Crom pisze:niebieski był murzynem!Tomash pisze:Znaczy, murzynem?
Jak były jeszcze czasy rity, to niebieski nie był murzynem!
Niebieski to był taki kujon w okularach, czerwony to taki wylansowany szkolny macho i czarny był czarny, znaczy murzyn. Co Wy... nie oglądaliście?
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
ja uwielbialem tego co to byl najpierw zielony (ten z dlugimi wlosami) potem bialy, i potem zloty. i on gral na flecie poprzcznym to smoka przywolywał.
Ale później jak się aktorzy zmienili to czarnuch był niebieskim! 

jestescie DZIWNI
zamiast o power rangers pogadajmy o dziurach... prosze:
http://ziza.ru/2007/11/09/7_samyg_ogrom ... tekst.html
Oto link do komentowania. Szczegolnie polecam 3 ostatnie zdjecia.

zamiast o power rangers pogadajmy o dziurach... prosze:
http://ziza.ru/2007/11/09/7_samyg_ogrom ... tekst.html
Oto link do komentowania. Szczegolnie polecam 3 ostatnie zdjecia.
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
to naprawde bardzo ładne dziury
najbardziej podoba mi się pierwsza seria - nie ma to jak gigantyczna dziura w centrum miasta 

Nie no, te pierwsze to chyba wydobywanie jakiegoś surowca... Te po środku (co jest dziura jakieś tam ulice a tak to woda) to wyglądają zarąbiście futurystycznie. A ta ostatnia w mieście to szczena na podłogę. Teraz pytanie co te dziurę mogło spowodować ? Niech ktoś znający sie na rosyjskim przetłumaczy podpisy zdjęć chociaż
Kerim gdzie jesteś ??

czarnuch moze byc tez zolty.
Nie... ratunku weźcie go ja tego nie zniosę..... (nie do Ciebie Siasek pije
) Nie mogę się doczekać kiedy kupię tide of spawn
Będzie wtedy konwertowanie Plaugbeastów 

@ Ypsolanti a co to za dziwy ?? Połączenie chińczyka z murzynem to skrajność a co dopiero...
rasistowski sk... skubance.
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
A ta paszczęka na Twoim awatarze to tak jakby nie do końca biała, hęSiasek pisze:rasistowski sk... skubance.

Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!

a ta twoja to tez taka troche czarna...
Ja bym powiedział raczej że Hak blady jak ściana co najmniej. A czarne tło nadaje jeszcze większy kontrast :p
Sen skavenblight sie spelnia...!
Hak staje sie Power rangersem...
Hak staje sie Power rangersem...

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/