Macki Wojny 2007 15-16.12.2007 Master w Łodzi

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

DZIK pisze:
tomekjar pisze:Dziku, to dość daleko, ale jeśli wracacie z Fabrycznej,
dzięki za namiary
widzę że jednak opcja 21.40 Lublin - 1.01 Skierniewice - 4.29 do Łodzi Fabrycznej na 6,24 będzie lepsza niż
21,40 Lublin - 2.18 Kutno - 4.49 do Łodzi Kaliskiej na 6.17

w porównaniu z przesiadkową trasą powrotną Gorzów Wlkp - Krzyż - Poznań - Wrocław (!) - Lublin z maja- to i tak spacerek
Z Gorzowa przez Wrocław :shock: PKP ci lubi robic psikusy dziku :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

To są uroki biletów turystycznych.
Jest taniej - ale to odczuwasz.

Malal
Kretozord

W sumie racja bo o ile pamietam z poznania nie ma zadego pospiecha do wawy :roll: Za to z Wrocka jest prosto do Lublina :D

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Malal pisze:W sumie racja bo o ile pamietam z poznania nie ma zadego pospiecha do wawy :roll: Za to z Wrocka jest prosto do Lublina :D
Jest :) ale mało, bo większośc rozbija sie IC.

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

no nie caly lublin przyjedzie pociagiem, bo 2 osoby jeszcze samochodziszczem jakos pomiedzy piatkiem a sobota

Malal
Kretozord

Pilnie potrzebna 1 klopa TK z obsluga :wink:

radaner
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: radaner »

Mój pierwszy raz - mój pierwszy master. Tyle osób to może nie będe ostatni ;)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Ja mam taką prośbę do przyjezdnych z Warszawy.
Green Knight ma moich Savage Boar Boyzów, których Gobo zostawił na stole podczas DMP, jak ktoś będzie się z nim widział to niech ich przygarnie i do Łodzi przywiezie. Dzięki z góry.
A licky boom boom down!!!

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Post autor: tomekjar »

Spod nosa mi De zabrałeś od Zathora... Plewo ty, teraz na rezerwę musze szukać figsów w szerokiej Polsce, inaczej skończę z TK...

Także oficjalnie prosiłbym o pożyczenie 10 DR, 5 Shadów, 5 harpii, nobla na piechotę, sorcereski na koniu i menghili ( o ile Jerzyn nie załatwi, bo już miał o to zadbać ;) ). Dla chętnego przewiduję dozgonną wdzięczność, jeśli pojawi się na Mackach to także stawiam browarki na imprezie.

Jak już wspomniałem o imprezie:

Zarezerwowaliśmy pub Mieszczański na wieczór sobotni, mamy tam piwo za 4 złote, bilard, darty, trabambulę i całe pięterko dla siebie, coby kulturalnie spędzić wieczór, bo picia w szkole nie przewiduję i mówię to całkiem serio.
Dla ludzi, którzy pubowych rozrywek nie lubią chętnie pokierujemy na kręgle/bilard/zakupy/kino do Manufaktury, jednego z najnowszych i najoryginalniejszych centrów handlowo-rozrywkowych w Polsce. Pub jakieś 3 przecznice od szkoły, Manufaktura 300 metrów od szkoły, także blisko :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Cywilizujemy się :D
Zapowiada się super (o ile w tym pubie będą jeszcze piłkarzyki :P).

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Kołata, a mówi ci coś słowo trabambula? Jest to synonim słowa piłkarzyki :D

Jest też telebim duży, także jak chcemy coś puścić sobie pewnie będzie taka możliwość, więc proszę rzucać propozycjami :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

o to wezme 2gi sezon latajacego cyrku monty pythona :)

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

tomekjar pisze:Dla ludzi, którzy pubowych rozrywek nie lubią chętnie pokierujemy na kręgle/bilard/zakupy/kino do Manufaktury, jednego z najnowszych i najoryginalniejszych centrów handlowo-rozrywkowych w Polsce.
I największego w Europie (ponoć ;) ).

Ogólnie czuję, że będzie fajnie :) Szczególnie w tym pubie :D

Awatar użytkownika
Motor
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Motor »

To ja się piszę na tą imprezkę i na lotki :D :D :D
Obrazek

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Właśnie o te lotki trochę się martwię, bo po paru piwach się nam BS obniży i będą latały po całym pomieszczeniu ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

harpie moge przywiezc i sorcereske na koniu. shadow w zasadzie tez jakis znajde. z tymi mengilami to nie wiem gdzie oni sa :P
inferno, jesli to czytasz to czy ty ich masz? czy komus zostawiales moze? jak nie, to poszukam w czwartek u macka m., i jak tam nie bedzie, to sie zaczne mocno martwic :?

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Tomek.Na TK nie licz bo Zathor wczoraj zarezerwował jedną kloppę,swarmy kawalerie i łuczników.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Pożyczę 1k jakiejś armii (najlepiej dwarfy, skaveny, ąpir, HE, DE). Ewentualnie przygarnę kogoś.

Malal
Kretozord

Szykuje sie duzy turniej z niezla impreza w sobote 8) Szkoda ze nie pije :(

Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Post autor: Trojek »

Mam zajebiscie wazne pytanie/prosbe:

W sobote meidzy godzina 13:45 a 14:15 musze meic dostep do internetu, lacze conajmniej 2MB (musze zapisac sie na egzamin puki beda jeszcze wolne miejsca, bo w poniedzialek to sie moge zapisac do kogos rownoczesnie z zapisaniem sie na poprawke do kogos inneg). Czy w miejscu turnieju bedzie mozliwosc skorzystania z internetu? Ewentualnie moge wziasc laptopa z radiowka jezeli bedziecie mieli haslo... albo chociaz jakas kafjka gdzies niedaleko gdzie bede mogl zarezerwowac kompa na 13:45, albo ktos by mi zarezerwowal za co bede wdzieczny! Nawet jakbym taksowka musial jechac - to sprawa zycia!!!

ODPOWIEDZ