MASTER BLASTER 24-25.05.2008 Gorzów Wlkp.
Kusząco wygląda ten master. Wypadałoby wreszcie zaliczyć Gorzów
@Maciek: Ty krzywdy osobiście w ten sposób nikomu nie zrobisz, ale pomyśl o konsekwencjach precedensu.

@Maciek: Ty krzywdy osobiście w ten sposób nikomu nie zrobisz, ale pomyśl o konsekwencjach precedensu.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Może zrobimy ankieteMaciek Paraszczak pisze:Ekhm....
Pytanie z innej beczki...
Mogę przekroczyć rozpiskę o 1 pkt?
Już mi się nie chce zmieniać
Nikomu tym krzywdy nie zrobie..gram Ogrami

A tak serio pewnie jakieś mega przegięcie jest w tym 1p.. no niestety max 2350 :/
Dopisz jeszcze :
Kuba Paszek
Bartosz Majchrowicz
Sławomir Jaworski
Piotr Głomski
Mariusz Megger
W koncu gdzies sie bydgoska ekipa wybieramy...
Kuba Paszek
Bartosz Majchrowicz
Sławomir Jaworski
Piotr Głomski
Mariusz Megger
W koncu gdzies sie bydgoska ekipa wybieramy...
powaznie jest tylko 30 osob zgloszonych?:/
Bydgoszcz jedzie
Jup!
A ja tak przy okazji - Szmaja chyba jeszcze nie dopisał, ale dla wszystkich zainteresowanych: drugim sędzią pomagającym w ocenie malowania będzie Jarosław Asztemborski.
Żeby nie było zdziwienia, że oprócz mnie ktoś jeszcze będzie oglądał figurki

A ja tak przy okazji - Szmaja chyba jeszcze nie dopisał, ale dla wszystkich zainteresowanych: drugim sędzią pomagającym w ocenie malowania będzie Jarosław Asztemborski.

Żeby nie było zdziwienia, że oprócz mnie ktoś jeszcze będzie oglądał figurki

a jednak krzysiek jedziesz, hehe, szkoda ze mnie nie bedzie 

- Kedziorson
- Masakrator
cały Bstok ? no chłopaki....nie bądźcie tacy !!
PKP niestety nie rozpieszcza... jak pisze Karol, oprocz weekendu jest jeszcze wyjety piatek po poludniu i poniedzialek przed poludniem. Udalo sie byc w zeszlym roku i bardzo milo wspominam, zajebiste imprezy robicie.Kedziorson pisze:cały Bstok ? no chłopaki....nie bądźcie tacy !!
A ja tak mam od 2001 roku - czyli odkad jezdze po masterach...CzarnY pisze: oprocz weekendu jest jeszcze wyjety piatek po poludniu i poniedzialek przed poludniem....
Trzeba twardym być

Dodalem troche wiary reszte jutro i pojutrze - moc na dziś wyczerpałem ehhe
Zajebiście pilne. figs miał być na początku tygodnia. Jak jutro nie przyjdzie to nie zdąże przymalować go. Jeśli się znajdzie dobra osoba to ma u mnie Czteropak browara.Hrabia Duuku pisze:Czy ktoś miałby pożyczyc cos przypominajacego Lord of Changa? Pilne