Parę pytań od początkującego
Moderator: esgaroth
Re: Parę pytań od początkującego
Nie chodzi mi o to, że jednemu meneaterowi nie można dać GW i strzelb. Co za tym idzie 4 pytanie jest bezpodstawne.
Jak meneater ma b. handguns i dobi SnS to później taż ich używa w walce.
Jak meneater ma b. handguns i dobi SnS to później taż ich używa w walce.

- Krechafety
- "Nie jestem powergamerem"
Czy armie "pozostałe" mogą brać bohaterów z DoW, a jeśli tak, to w jakim slocie ich trzymają (heroes czy rare)?
- Deliberitus886
- Mudżahedin
RabinOfChaos zasadniczo regimenty które mogą brać inne armie to RoR czyli Regiments of Renown slot oraz który zajmują to zazwyczaj rzadki ale są odchyłki od normy zresztą ściągnij listę i sam zobacz . Zresztą wejdź do działu
Jeżeli czegoś nie wiesz najpierw zajrzy ... sady itp.) tam masz wszystko
Jeżeli czegoś nie wiesz najpierw zajrzy ... sady itp.) tam masz wszystko
Widzę Wszystko
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Co do bohaterów to tylko ci co są RoR albo ci z Albionu reszta nie
Widzę Wszystko
Witam. Ma ktoś może do udostępnienia zasady "jednostek Albionu" po polsku?
Tu link do tego o co mi chodzi....
http://www.scribd.com/doc/11168361/Warhammer-FB-Albion
Tu link do tego o co mi chodzi....
http://www.scribd.com/doc/11168361/Warhammer-FB-Albion
Tworzone przez Polaków uściślenia oraz wszelkie inne zasady i FAQi dla Polaków - powinno opracować się po polsku - cholerne anglickie lizusy

Włśnie tego się obawiałem.... Myślałem że może ma już ktoś to przetłumaczone i się podzieli.
CZY W OGULE TE JEDNOSTKI MOGĄ SOBIE ZAREKRÓTOWAĆ oRKI I gOBLINY? BO ZDANIA SĄ PODZIELONE...
CZY W OGULE TE JEDNOSTKI MOGĄ SOBIE ZAREKRÓTOWAĆ oRKI I gOBLINY? BO ZDANIA SĄ PODZIELONE...
Tworzone przez Polaków uściślenia oraz wszelkie inne zasady i FAQi dla Polaków - powinno opracować się po polsku - cholerne anglickie lizusy

- Jacek_Azael
- Masakrator
Witam. Mam pytanie, czy można brać spity z WE? Konkretnie, chodzi mi o to: wezmę małego maga/herosa i dam mu spita z magicznymi atakami w CC i strzelaniu i dam do mengili. Można tak czy nie bardzo?
- Jacek_Azael
- Masakrator