kilka pytań początkującego
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Re: kilka pytań początkującego
Powiem więcej: rydwan nie może robić wheela.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Hmm... to ja ide zasady doczytać
EDIT
Jeżeli lordowi na smoku dam pancerz dający regeneracje to smok też będzie podlegał tej zasadzie?
EDIT
Jeżeli lordowi na smoku dam pancerz dający regeneracje to smok też będzie podlegał tej zasadzie?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Nie, przedmioty dzialaja tylko na wlasciciela. Chyba, ze zaznaczono inaczej.Dark Knight pisze:Jeżeli lordowi na smoku dam pancerz dający regeneracje to smok też będzie podlegał tej zasadzie?
generalnie to zależy od przeciwnika czy ci da wskrzeszać mimo braku odpowiednich modeli
na lokalach trzeba mieć przynajmniej modele zastępcze
natomiast na masterach nie dopuszczalne, zawsze ktoś ci może powiedzieć że jak nie masz to nie wskrzeszasz
na lokalach trzeba mieć przynajmniej modele zastępcze
natomiast na masterach nie dopuszczalne, zawsze ktoś ci może powiedzieć że jak nie masz to nie wskrzeszasz
Chodzi mi raczej o potyczkę podczas której jeszcze wraz z kolegą u mnie w domu szlifujemy znajomość zasad. No i z tym przybliżeniem wskrzeszania chodziło mi też o to JAK i ILE modeli mogę wskrzesić. Czy zostają one do końca gry, czy do końca tury .
Jak? czarem.
Ile? zalezy
Do konca gry? tak
Jesli nie macie podrecznika(gorzej jesli macie i nie czytacie) to sprobujcie skorzystac z army buildera, sa tam po czasci zasady kazdej armii.
Edit: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=25&t=16572
Ile? zalezy
Do konca gry? tak
Jesli nie macie podrecznika(gorzej jesli macie i nie czytacie) to sprobujcie skorzystac z army buildera, sa tam po czasci zasady kazdej armii.
Edit: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=25&t=16572
Necromancer -> Invocation of Nehek
Vampire -> Vamp. Powers -> np. The Master: Lord of the Dead
Vampire -> Vamp. Powers -> np. The Master: Lord of the Dead
możesz jak posiadasz odpowiednią moc u wampira
Władca umarłych szkielety
Przywołanie stworzeń nocy wilki słwormy baty
Przywołanie guli gule
Przywołanie stworzeń nocy wilki słwormy baty
Przywołanie guli gule