Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Ingen175
Kradziej

Re: Piłka nożna

Post autor: Ingen175 »

Ja tam jestem i byłem fanem Zidana. Jak byłem mniejszy to z przyjemnością oglądałem jak czarował piłkę. Podobnie Figo czy Ronaldo Il Fenomeno.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Trzeba się cieszyć, że tacy goście - wszyscy wymienieni bez wyjątku - są i że futbol nie poszedł do końca w stronę li tylko fizyczności. Jest jeszcze miejsce dla wirtuozów i na tle pozostałych to oni własnie pokazują piękno piłki, to dla nich ogląda się mecze, bo nigdy nie wiadomo, co się zobaczy...

Ingen175
Kradziej

No no, tak jak rzadko się z tobą zgadzam tak teraz .... sam bym lepiej tego nie powiedział.

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Post autor: woolfik »

No to coś nas wszystkich jednak łączy :wink:

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

Przed chwilą obejrzałem film Immortals i normalnie mam wrażenie że nadal żyję w jakimś innym świecie bo za bogów uznają jakichś cieniasów.
Balet oglądajcie, a nie psujcie piłkę łapiąc się na tanie chwyty reklamowe.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

"Tani chwyt reklamowy" zdobył 5 goli w meczu z Aptekarzami :mrgreen: .

wertex
Chuck Norris

Post autor: wertex »

Apoel ! =D> =D>
EAT SLEEP CONQUER REPEAT

Ingen175
Kradziej

Wiesz, Bayern Leverkusen to jednak nie ta klasa. Są wysoko w tabeli, ale w tym sezonie grają bardzo słabo. A Barca zaczyna wracać do formy. Chociaż w lidze też ma jeszcze sporo do dopracowania.

Bardzo bym chciał zobaczyć starcie Borussi Dortmund z Barcą/Realem. To by pokazało na ile Bundesliga odbiega od ligi hiszpańskiej, no i ile w starciach z gigantami warci są nasi (Lewandowski czy Błaszczykowski).

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ingen175 pisze:
Bardzo bym chciał zobaczyć starcie Borussi Dortmund z Barcą/Realem. To by pokazało na ile Bundesliga odbiega od ligi hiszpańskiej, no i ile w starciach z gigantami warci są nasi (Lewandowski czy Błaszczykowski).

Ale o czym my tu rozmawiamy? Mecz z Barcą/Realem? Trzeba było sobie poradzić z Arsenalem/Lyonem i Olympiakosem a nie marzyć o najlepszych zespołach....
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Ingen175
Kradziej

Nie oglądałem, nie znam wyników. Jak to wyglądało ?
Wiesz, to że często komentuję nie znaczy że oglądam wszystko :)

BTW. Wiecie co jest gorszego od przechwalających się gwiazd ? Gwiazdy skur....

http://www.youtube.com/watch?v=j5gDJfFv ... ure=fvwrel

Znacie więcej takich akcji ? Bo w sumie można by coś powspominać, jak to w historii footballu zdarzały się różne chamskie sytuacje.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Gokish pisze:
Ingen175 pisze:

Ale o czym my tu rozmawiamy? Mecz z Barcą/Realem? Trzeba było sobie poradzić z Arsenalem/Lyonem i Olympiakosem a nie marzyć o najlepszych zespołach....
To wszystko jest kwestia aktualnej formy w danym okresie sezonu. Wszystkie zespoły mają lepsze i gorsze momenty.Najrówniej grającym zespołem w tym sezonie jest niewątpliwie Real Madryt.
Nie jestem przekonany, że Dortmund dałby radę walczyć jak równy z równym z Barcą/Realem, ale faktycznie, fajnie byłoby zobaczyć, na jakim etapie są nasze gwiazdy :wink: .

Awatar użytkownika
Leszczu
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Leszczu »

tak btw: gra ktoś może http://fantasy.premierleague.com/ ?

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Gokish pisze: Ale o czym my tu rozmawiamy? Mecz z Barcą/Realem? Trzeba było sobie poradzić z Arsenalem/Lyonem i Olympiakosem a nie marzyć o najlepszych zespołach....
Arsenalem/ MARSYLIĄ (to taki lepszy od Lyonu zespół o podobnej nazwie) :wink:
ale sama uwaga jak najbardziej słuszna, Dortmund był tam dnem

no to chyba Ingen jednak miał rację a ja się myliłem bo hiszpańskie zespoły - dziś po wspaniałych występach w europejskiej wyglądają na lepszą ligę od angoli
i dobrze bo kasa nie gra co pokazał MC - klub mogący sobie pozwolić na dowolne transfery z Lisboną - klubem zadłużonym, bliskim bankructwa

Fajnie też że nie tylko miłowane nawet a zwłaszcza w trzecim świecie iberyjskie "MC Donald" i "KFC" cisną w pucharach
Viva Valencia , Athletic Bilbao (MU baj BAj, Bielsa powinien iść na trenera reprezentacji Argentyny, wreszcie by coś zagrali) i Atletico MAdryt =D>

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

DZIK pisze:
Gokish pisze: Ale o czym my tu rozmawiamy? Mecz z Barcą/Realem? Trzeba było sobie poradzić z Arsenalem/Lyonem i Olympiakosem a nie marzyć o najlepszych zespołach....
Arsenalem/ MARSYLIĄ (to taki lepszy od Lyonu zespół o podobnej nazwie) :wink:
ale sama uwaga jak najbardziej słuszna, Dortmund był tam dnem

Racja Dziku :) źle spojrzałem :D

A co powiecie o pięknej grze zespołów z Manchesteru ? Szaleją :D. Dobrze ludzie komentują grę ManU i ogólne podejście. Jak się nie chce grać to lepiej podarować sobie ten puchar.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Ingen175
Kradziej

Wiesz, raz na jakiś czas też zdarza mi się mieć racje. Brytole są stali, przewidywalni. Wystarczy spojrzeć kto ich trenuje od lat - Ferguson, Wenger, Redknapp, ... Z jednej strony to dobrze, bo kluby te utrzymują stały poziom, ale z drugiej strony jak widać nie rozwijają się. Mimo wszystko Real czy Barca, czy nawet słabsze kluby z ligi hiszpańskiej grają dużo szybciej, działają często niekonwencjonalnie. Tam się idzie do przodu. Przynajmniej ja tak to widzę.

A co do MU. Mi tam ich nie szkoda, nie lubię czerwonych :D

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Ferguson chce zdobyć mistrzostwo a taki puchar to mu lotto... Dlatego taki skład i taki wynik...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Być może - po części tak kalkulował, ale widok jego twarzy gdy MU zostali upokorzeni jak na treningu przy drugiej i trzeciej bramce dla Basków
sugerował coś innego. To nie jest typ co odpuszcza. Zawzięty, ambitny Szkot. Nie sądzę żeby przed meczem z góry zdecydował się oddać mniejsze trofeum gdy może nie zdobyć żadnego.
W lidze tracą bodajże 2 punkty do mającego większe rezerwy w składzie City.
Bazylea wykopała ich z Ligi Mistrzów. Bilbao po pierwszym meczu eliminuje ich z europejskiej bo wygrać dwoma golami u nich to... ciężka misja.
Możliwe że zdał się tylko na ligę, możliwe też że po ponad ćwierć wieku odkąd przybył z Aberdeen następuję zmęczenie materiału.
osobiście - cieszę się - bo też nie lubię czerwonych...
ciekawie oglądać upadek takiego imperium, teraz może Barca z Apoelem :wink: :D

Ingen175
Kradziej

DZIK. Jak by Barca odpadła po walce z Apoelem to chyba koniec świata by już nadchodził. Niemniej będę kibicował Apoelowi.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Cytując wieszcza i demotywatory: " nie zesrajcie się z tą barceloną" :wink: Gdyby nie pomoc sędziów byliby nigdzie :?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Post autor: woolfik »

Częściowo się zgadzam i dalej pozostaje mi w pamięci mecz z Chelsea, ale ostatnio zmieniłem zdanie co do tej drużyny i uważam, że pomimo słabszego sezonu są jedną z najlepszych drużyn. Ale i tak na zawsze w moim sercu zostanie Milan.

ODPOWIEDZ