Skrzydła są wielkości tych z Possesed czy jak im tam.....
Dla Harpi trochę za duże
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderator: Yudokuno
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ja bym nie liczył na to, że ich zbanują. Figurki możesz kupić w sklepach z figurkami z MO lub na aukcjach internetowych.oo_ki pisze:Hej. Wiadomo jaki będzie los mengili? zostaną zabronieni przesz LS? NO i gdzie można ich kupić (za ile i ilu jest w pudelku?)
Wyglądemoo_ki pisze:Aha czym się różnią figurki mengili od shadeów?
daj kusze od kuszoli, a z tym przerabianiem płaszczy ich nie słuchaj. Jak nie masz uber skilla z gsem to podaruj sobie. A na turniejach na pewno nie będą traktowani jako proxy.SKAVENOS pisze:Myślicie że można używać korsarzy jako kuszników? Bardziej mi się modele podobają ale mają trochę mniejsze kusze.
Myślicie że może być z takimi kusznikami jakiś problem na turniejach?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
szarzujesz na najblizsego wratha, jeśli nie mozesz się do niego dostawić ( np bo staniesz na murku ) to szarujesz do najblizszego wratha do którego mozesz się dostawić i którego ofc widzisz.grzeol pisze:czy jednostka latająca (smok) może zaszarżować odział (wraith'y) które stoją tuż za murkiem, oczywiście zasięg jest i smok widzi je?? czy można szarżować lotem?? pytam ponieważ spotkałem się z opinię, że w takim przypadku mogę zaszarżować ale tylko z normalnego ruchu a nie z lotu, czyli juz inny zasięg...
jeśli już gdzieś ktoś widział odpowiedź na moje pytanie, proszę o linka, bo ja nie mogę znaleźć
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...