Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
- Infernal Puppet
- Masakrator
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Zabawniejsze, ze ucieczką dalej mogą do 12" pomykać. Jak widać starch dodaje skrzydeł nawet w niesprzyjajacych warunkach .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Akurat do Be'lakora została dołączona podstawka 5x5. Po za Be'lakorem i Azzazelem jest jeszcze standardowy DP. Posiada dwa warianty rąk i głowy. I podstawkę 4x4. Fotki nie zamieszczam.
Skąd ta pewność?specchem pisze:Akurat do Be'lakora została dołączona podstawka 5x5. Po za Be'lakorem i Azzazelem jest jeszcze standardowy DP. Posiada dwa warianty rąk i głowy. I podstawkę 4x4. Fotki nie zamieszczam.
Ja tam patrz w AB WoCH i tak porównuje tą podstawkę DP z podstawkami na poprzedniej stronie (jest kawaleryjska, 25x25 mag i 20x20 familiar) i patrzę i porównuje i jakoś mi się widzi, że podstawka jest bardziej szerokości dwóch kawaleryjskich/dużych piechotnych, niż dwóch małych piechotnych.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
Pewność wynika z posiadania powyższych figsów. Ten z nowego AB jeszcze się nie ukazał! Standardowy DP, o którym wspomniałem jest metalowy i pochodi z 5-6 edycji. Hoć, faktycznie, podstawka tego nowego plastika sugeruje rozmiar 5x5.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Górken pisze:czy banner of sundering sprawia że gateway wychodzi na 17 czy wcale na niego nie działa jako że rulebook stanowi iż casting dificult czarow moze byc od 3 do 15?
hm... ciekawe jak skaveny rzucą 13, 23+ czy jakoś tak?
- gerald_tarrant
- Masakrator
imo wchodzi na 17, nie wiem czemu ma nie działać normalnie,
Skaveny też mają czar który wchodzi bazowo na więcej niż 15 i jakoś można go rzucać.
Skaveny też mają czar który wchodzi bazowo na więcej niż 15 i jakoś można go rzucać.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Duke pisze:Macie jakies fajne pomyly na alternatywną figurkę Deamon princa?
"Gulavhar Terror of Arnor" z Lotra
ogólnie ta figsa jest chyba już wycofana ze sprzedaży, ale gdzie nie gdzie pozostawała jeszcze w magazynach i można ją kupić (np. na stronie Cytadeli jest dostępna)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
jak najbardziej
szczególnie tzeentchowca, nawet podobny do staro edycyjnej Wrony.
szczególnie tzeentchowca, nawet podobny do staro edycyjnej Wrony.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Co to za model?Waldi pisze:Czy taki model nadaje się na Demonicznego Księcia?:
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
02532: Vulture Demon firmy Reaper.http://www.reapermini.com/FigureFinder#detail/02532
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
Myślę że wystarczy jakiś koks z gołą klatą dać mu skrzydła ewentualnie rogi i masz DP. W chaosie jest dość sporo możliwości Dać mu jakiś uber pro miecz odpowiednio pomalować i mamy taką pokrakę w klimacie anioła śmierci i jest git
Hordes of Chaos.... To było to....