Chyba jest tak, że: ty wypłacasz swoje ataki z przerzutami. Następnie twój przeciwnik wypłaca swoje, jeśli przeżył. No i po zakończeniu combata, tracisz rane. No i ona nie liczy się do overkillaMajones pisze:A jak dam to championowi i wezme na chellenge jakoiegos mega pakera i to zuzyje zadam mu tam coś albo i nic ale najwazniejsze: Wtedy ginie mój champion no nie? To czy przeciwnik jeszcze może oddac licząc na overkilla czy nie??
7 ed. - nowe HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
A ja mam takie pytanie czy
http://us.games-workshop.com/games/warh ... e_army.htm w tym linku jest błąd na stronie, czy coś nie doczytałem czy po prostu w nowych elfach magowie moga nosi heavy armoura??
http://us.games-workshop.com/games/warh ... e_army.htm w tym linku jest błąd na stronie, czy coś nie doczytałem czy po prostu w nowych elfach magowie moga nosi heavy armoura??
ja bym nie wierzył stronie internetowej ktora zaczyna sie na "us.games-workshop" - tam jjest tyle błedów ze zgłupiec moznaMajones pisze:A ja mam takie pytanie czy
np ten z batalionem wsparcia
a Tutaj skan booka, chyba widac ze mag zbroi nie moze miec
na szczescie nowy book wchodzi juz niedlugo
- Temple Guard
- Falubaz
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
- Temple Guard
- Falubaz
No to mamy sensację!czreq pisze:strona 4 na samym dole - pod blisterami z bohaterami:
"Hobby information:
(...)
Matrial training: (...) HE armed with bows or longbows may fire in one extra rank (...)"
Ktoś nieuważnie czytał armybooka na Polconie, czy to ściema jest?
I teraz:
1. GW zawarło w tej reklamówce pomysł, z którego się wycofało i zapomnieli tego usunąć;
2. Czytaliście booka nieuważnie (ale w to wątpię, bo ktoś by zobaczył, zresztą niektórzy już mają booka);
3. W ostatniej chwili wrzucono jednak strzelanie z 2 rzędów.
Jaka jest prawda?
A podobno nie miało być strzału z dodatkowego szeregu. Na podstawie tych informacji, widzi mi sie już nowa wersja armii HE Partyzantka z defensem
@Edit
Wszystkie opcje są równie prawdopodobne. Poza tym osoby mające książkę mogą być w konspiracji z GW i mogą kłamać
@Edit
Wszystkie opcje są równie prawdopodobne. Poza tym osoby mające książkę mogą być w konspiracji z GW i mogą kłamać
"To nie prawda, że HE mają lepsze niż dwarfy"
miscast.fora.pl => jako Alex
forum.gildia.pl => Carillion
Czy osoba posiadajaca roulebooka moze zweryfikowac czy wojownicy cienie posiadaja jedna czy dwie bronie do walki wrecz. Z opisu odzialu w linku zamieszczonym przez Temple Gouard'a wynika ,ze posiadaja dwie bronie do walki wrecz.
W pierwszej chwili miałem nadzieje że to army bookTemple Guard pisze:http://grafika.cytadela.pl/pliki/he.pdf Enjoy
- Temple Guard
- Falubaz
Pewnie SW mają jedną broń, a drugą można dokupić, ale nie wiem, bo nie mam army booka. Niech ktoś wreszcie ostatecznie wyjaśni sprawę strzelania z 2 rzędów!
Nie, nie mozna im dokupic drugiej.Temple Guard pisze:Pewnie SW mają jedną broń, a drugą można dokupić, ale nie wiem, bo nie mam army booka. Niech ktoś wreszcie ostatecznie wyjaśni sprawę strzelania z 2 rzędów!
A z dwoch rzedow to mozesz strzelac z gorki
podpis nieregulaminowy - administracja
- Temple Guard
- Falubaz
W takim razie teksty w tym folderze mozna o d... potłuc , dzięki za wyjaśnienia.Malal pisze:Nie, nie mozna im dokupic drugiej.Temple Guard pisze:Pewnie SW mają jedną broń, a drugą można dokupić, ale nie wiem, bo nie mam army booka. Niech ktoś wreszcie ostatecznie wyjaśni sprawę strzelania z 2 rzędów!
A z dwoch rzedow to mozesz strzelac z gorki
Primo: SąMalal pisze:Plewy som jedna maja
Duo: Jedną
Thirdo: Mają
Szacunek innym się należy.
A co do tematu: nie wiem co o tym myśleć, lepiej poczekać na AB
"To nie prawda, że HE mają lepsze niż dwarfy"
miscast.fora.pl => jako Alex
forum.gildia.pl => Carillion
smieszna ta reklamowka nowych HE..
czemu pisza ze lucznicy strzelaja z dodatkowego szeregu.. a SW maja druga bron? tego chyba nikt nie wiem.. ale wiekszsci by te zmiany sie podobały.. moze juz szykuja errate do HE
to zrodło jest tak samo wiarygodne jak strona US.GW - gdzie magowie zasuwaja w zbrojach
czemu pisza ze lucznicy strzelaja z dodatkowego szeregu.. a SW maja druga bron? tego chyba nikt nie wiem.. ale wiekszsci by te zmiany sie podobały.. moze juz szykuja errate do HE
to zrodło jest tak samo wiarygodne jak strona US.GW - gdzie magowie zasuwaja w zbrojach