Już nie mamy podwajania Slotów? Orły i Feniksy tylko 2, a DP itd tylko 3 jednostki?Kosa pisze: Bolce 2 na slota (nie było nigdzie mówione na BP, było to raczej oczywiste wraz ze ściagnięciem elite army).
Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Re: Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
to raczej było nadto oczywiste...
już bez przesady, heeeeloooł!
ale za to orły są 1+ więc mozesz wiecej niż 4 wystawić
już bez przesady, heeeeloooł!
ale za to orły są 1+ więc mozesz wiecej niż 4 wystawić
jest w erracie do HE, zapewne zniknie. Z resztą co ona by zmieniała? Chcesz wystawić 8 bolców jak masz frost fenix w rarze? Niby 4 orły nadal fajne ale w corze są już fasty więc dwa wystarczą w zupełności (przynajmniej dla mnie).
Ot ja dla siebie widzę w rarze 2 frosty i 2 orły, pewnie jeden frost zostanie wymieniony na coś innego ze względu na etc
Ot ja dla siebie widzę w rarze 2 frosty i 2 orły, pewnie jeden frost zostanie wymieniony na coś innego ze względu na etc
3 tiranoci i 3 skycutery i jak chcesz dowal sobie 3 lwie rydwany ze stubornem, też fajnie będzie
na stronie GW SW są i w rarach i specialach powinni tam dac nie SW a maidenki
powalilo was, jeden master, tyle spamu o.0 a ploty pomimo braku neta dostawalem na biezaco =P
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 8#p1072958Semi pisze:troche tego natrzaskali , moze jakies podsumowanie plot?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 8#p1072968
a do tego możesz poczytać posty Loremastera na ostatnich 15-20 stronach
tak...Semi pisze:czy mi sie wydaje czy Banner of the World Dragon daje 2+ warda na miscasty
a jakby tak chcieli bardzo pociąć naszą szmatkę z książką, to zamiast ksiazki jest jeszcze book of ashur, high magic z +6 do casta też nie wydaje się słabe no i dalej mamy te swoje +5 do dispela...
No i wchodzi jeszcze MR5 na arcym, co przy stackowaniu się warda z high magic może dać i tak niezłą ochronę.
No i wchodzi jeszcze MR5 na arcym, co przy stackowaniu się warda z high magic może dać i tak niezłą ochronę.