Pytania początkujących i niepewnych 2
Moderator: Yudokuno
- MatthewKorona
- "Nie jestem powergamerem"
Re: Pytania początkujących i niepewnych 2
Wielkie dzięki Panowie
Bardzo mi pomogliście.
Pzdr
Bardzo mi pomogliście.
Pzdr
Impossible is nothing.
Siema.
Próbuję zrobić jednolite tarcze dla moich DE. Zamysł jest taki, że Krakena z bannera korsarzy przerobię i przytwierdzę do tarczy, po czym odleję z żywicy tarcze dla wszystkich i będzie pięknie. Kraken z bannera jednak jest za duży, żeby go przykleić do tarczy DE. Znacie jakieś większe tarcze, które mogłyby zmieścić taki emblemat?
pzdr
Próbuję zrobić jednolite tarcze dla moich DE. Zamysł jest taki, że Krakena z bannera korsarzy przerobię i przytwierdzę do tarczy, po czym odleję z żywicy tarcze dla wszystkich i będzie pięknie. Kraken z bannera jednak jest za duży, żeby go przykleić do tarczy DE. Znacie jakieś większe tarcze, które mogłyby zmieścić taki emblemat?
pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Chyba łatwiej zamówić element u kogoś kto rzeźbi (Np. Rakso z forum krasiów) i z tego zrobić formę.
- ibniblis23
- Kontakt:
albo jeszcze lepiej kupic jeden pack takich tarcz z krakenem z GW.com/sklepu GW w wawie i odlac reszte.
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
Zapomniałem o tym, dziękiibniblis23 pisze:albo jeszcze lepiej kupic jeden pack takich tarcz z krakenem z GW.com/sklepu GW w wawie i odlac reszte.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- ibniblis23
- Kontakt:
tylko jak ze sklepu w wawie to, pytalem o to specjalnie, trzeba sobie zamowic... ale jest wtedy w cenie jak ze strony gw (nie placisz za dostawe).
Ja sie ostatnio zastanawiam nad zrobieniem moim spearom tarcz odlanych na postawie wzoru z Beatlorda Rakartha z 5ed dragonridera... mial na siodle przyczepiona...
Ja sie ostatnio zastanawiam nad zrobieniem moim spearom tarcz odlanych na postawie wzoru z Beatlorda Rakartha z 5ed dragonridera... mial na siodle przyczepiona...
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
Nie, musiałby być taki zapis, wrzucanie im KB z kotła nic im nie daje
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
chyba że mają zasadę Khainete .. cholercia nie pamiętam jak się to pisze. z drugiej strony w obecnym booku mounty nie mają takiego zapisu.
nie, zasady specjalne nie działają na stompyPiotrB pisze:hmm...a jak wrzucam KB na smoka to z thundrestompa też jest KB?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Poza tym buffy z kotła nie działają na wierzchowce
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Chaiłem napisać że smok nie może być celem kotła bo nie ma zasady Kha.. coś tam coś tam, którą to ma np. Hydra.
Khainite daje jedynie stubborna w 12" od kotła. Na Hydrę buffy działają normalnie, bo nie jest wierzchowcem, tylko pojedynczym monsterem, w przeciwieństwie do smoka.Kanadian pisze:Chaiłem napisać że smok nie może być celem kotła bo nie ma zasady Kha.. coś tam coś tam, którą to ma np. Hydra.
Buffy kotla dzialaja na skoma jak zginie jezdzec bo staje sie po prostu monsterem.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Faktycznie, przepraszam pomyliło mi się z Hatem .
Nie doszukuj się w fluffie zasad do gry Dam Ci dobry przykład egzeki są w fluffie swietne a w grze beznadziejne ;]
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...