Moderator: Gremlin
to pokaż jak składasz defensa na małe pktBananovitch pisze:E tam, niesłusznieNa małe punkty działo jest pięknym uzupełnieniem defensa
Tak beda raczej pilnowac dział, wszytsko zalezy od sytuacji na stole, co do itemów lord/biegacz pisałem ze pewnie ulegna zmianie ; )Bananovitch pisze:Rozumiem że driady mają pilnować dział? Bo jeżeli nie, to ciężko będziesz miał z wykopkami/lataczami/fastami. Ogólnie pomysł ciekawy, ale jakoś ten spirit sword mi nie leży. No i biegacz taki sztampowy
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza"mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalarymają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.
Dzidzia pisze:Moim zdaniem the best. Lord netlingi, regenka i przedmiot co daję-1 do hita w jeźdźca i mounta, głupota dla FS w 6" bodaj.
Pzdr
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza"mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalarymają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.