Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Re: Pytania początkujących i niepewnych
A jeżeli będzie stał z drugiej strony hydry?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
No ale nie rozumiem czemu z hydrą sie nie biją? Przecież tu powinna zadziałać zasada walki z niepełnym szeregiem.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
ok przenosc niezaangazowane modele z niepelnego szeregu do walki... nie ma z tym problemuDark Knight pisze:No ale nie rozumiem czemu z hydrą sie nie biją? Przecież tu powinna zadziałać zasada walki z niepełnym szeregiem.
oczywiscie, ze nie i analogia jak najbardziej imo trafnaPodobny problem mamy gdy regon piechoty ustawiony w lini z konnym erosem w środku jest szarżowany z boku - można bić po nim czy nie
@alex dziwisz sie, ze kacper twierdzi, ze hydre nalezy dostawic do walki?
Shino no ok. jednak wedle zasad pomija się poganiaczy bo modelem na który szarzują psy jest hydra.
A zakładając to co mówisz to ile W mogą nabić psy? Bo młotek nie jest logiczny i statystyczny wiec wolał bym sę upewnić.
A zakładając to co mówisz to ile W mogą nabić psy? Bo młotek nie jest logiczny i statystyczny wiec wolał bym sę upewnić.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
po 1 szarzy oddzial sie staje rankowy i traci zasady monster & handlers (oprocz lamania szerego co jest opisane w zasadach. reszte traktuje sie jak skirmish, ktorym jest)
gdyby szarzowalo sie na hydre to by zmienilo podstawwe zasady mlotka (dotyczace wielkosci oddzialow itp.)
gdyby szarzowalo sie na hydre to by zmienilo podstawwe zasady mlotka (dotyczace wielkosci oddzialow itp.)
ok, w takim razie masz racje zgadzam się
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
A własnie... Jak to w końcu jest z tą hydrą jak ginie poganiacz to zdaje panike czy nie? Bo jak tak to pan sędzia na PGA nie będę wytykał palcem ( SZAFA! ) pocisnął mi niezłego wała
Tak, zdaje
trueŻaba pisze:P.S. aczkolwiek smok jest niewątpliwie absolutnym samcem alfa i przywódcą stada bez niego ani rusz...
Bestialski_Brokuł pisze:(...)potem się okaże(...) Shadowblade to nie asasyn tylko nazwa firmy od mokrej roboty, która ostatnio przeprowadziła szeroką rekrutację
Nie. To jest ustalenie LS.Żaba pisze:Podobny problem mamy gdy regon piechoty ustawiony w lini z konnym erosem w środku jest szarżowany z boku - można bić po nim czy nie
Ż.
Co do Hydry - Shino ma rację.
Naturalnie, że zdaje. Przeca to 1/3 oddziału.Jak to w końcu jest z tą hydrą jak ginie poganiacz to zdaje panike czy nie? Bo jak tak to pan sędzia na PGA nie będę wytykał palcem ( SZAFA! ) pocisnął mi niezłego wała
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Heh no to na nic moje przekonywanie do racji... Dobra dzięki
Widziałem i wychodzą naprawdę całkiem przyzwoicie
zawsze możesz zacząć malować w jasnych kolorach na białym podkładzie, potem bejcować i będziesz miał ciemne i ładnie wycieniowane DE
oczywiście ważne jest jakiej bejcy użyjesz, ale tego ci niestety nie będę mógł doradzić bo specem nie jestem...
pozdro
oczywiście ważne jest jakiej bejcy użyjesz, ale tego ci niestety nie będę mógł doradzić bo specem nie jestem...
pozdro
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.