Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier
Ja pamiętam Undead - w sobotę, a umówiliście się ramowo na poniedziałek
Raptor ponoć nie grałeś drugi raz z Michałem, a teraz znowu Wiewiór mówi, że on oddał drugą grę. Jak to wreszcie jest?
Charki - Rapciak gra Lizakami. Powodzenia
Raptor ponoć nie grałeś drugi raz z Michałem, a teraz znowu Wiewiór mówi, że on oddał drugą grę. Jak to wreszcie jest?
Charki - Rapciak gra Lizakami. Powodzenia
Dokładnie, na dno z plewą

Cóż za dyplomatyczny język 
Ciekawe kto to był, ja bym takiemu przez łeb i...SauruS PoweR pisze:no jakis wyksztalciuch mi sie do konta dobral
Jakiś Ty stanowczy misiaku2 razy wygralem kropka
SSSIIIJJJJc4h10 pisze:Vendetta vs. Legion!
Z tego co wiem, to jednak Vendetta jest póki co do przodu:
Skaven - Butan 2-18 w pierwszym meczu.
Vendettaksch pisze:Z tego co wiem, to jednak Vendetta jest póki co do przodu:
Wchodze w to:)Cris pisze:Ciekawe kto to był, ja bym takiemu przez łeb i... Wink
Nadawałbyś się do Legionu.Cris pisze:Jakiś Ty stanowczy misiaku Very Happy
pzdr 600 ide spac
to zagracie we czwartek - luzik, puchar idzie tak sprawnie, że nie ma ciśnienia. A Cinek już jest w krk, od wczoraj.
Jak się dowiesz to daj znać - sam mu zajebie

Cóż, na Śląsku może i nie, ale w pucharze Darek jest już jedną nogą w finale i jest to fakt. Nie zmienia to jednego: zwycięzca na 99% będzie pochodził z Legionu, a dlaczego to już łatwo wydedukować, ergo na kogo stawiam.Raptor pisze:Vendettageneralnie moze i wygrała bitwe ale wojne przegrała, bo na śląsku oporu nie zastalismy.
Cris pisze:Ciekawe kto to był, ja bym takiemu przez łeb i...![]()
Tylko kurde, jak ustalić kto to byłRaptor pisze:Wchodze w to:)
ProsteRaptor pisze: Nadawałbyś się do Legionu.
Super. Butan, Skaven - kiedy rewanż? Ja gram z Michałem we środę i we czwartek o 10:00 na, kolejno: 1500 i 2350 pkt. Head zagra DE, chociaż rzecz jasna nie powinien zmieniać armii w czasie pucharu, ale uznaliśmy że tak będzie bardziej sensownie - czytaj wynik 11-9 dla WE w pierwszej grze nie skończy naszej rywalizacji