organizacja spoko, atmosfera jak najbardziej cool.
do zobaczenia nastepnym razem

Oczywiście, wygrałem wyłącznie dzięki przywilejom ze strony organizatorów. Pewnie zaraz się dowiem, że wałuję i mam piłowane kostki?Nijlor pisze:Myślę, że Organizatorzy sami do tego doszli, były lekkie "przegięcia", po prostu niektóre armie(vide imperium) były na uprzywilejowanej pozycji...
Piotrze ale o tym wiedza wszyscyMaximilian pisze:
Oczywiście, wygrałem wyłącznie dzięki przywilejom ze strony organizatorów. Pewnie zaraz się dowiem, że wałuję i mam piłowane kostki?
![]()
Piotr
Bartku, jak grałes Imperium to co chwila było "jakie to imperium słabe a inni przegięci". Myslisz ze jak ja bym prowadzil takie imperium na 2 steam tankach to bym wygral?! NIE. Sama mocna rozpa to nie wszystko, potrzebny jest przede wszystkim dobry generał. IMHO Andrew i Gajowy mieli o wiele bardziej wygieta rozpe i do tego mega klimatycznaNijlor pisze:Myślę, że Organizatorzy sami do tego doszli, były lekkie "przegięcia", po prostu niektóre armie(vide imperium) były na uprzywilejowanej pozycji...
eh tam zaraz ;pBania pisze: IMHO Andrew i Gajowy mieli o wiele bardziej wygieta rozpe i do tego mega klimatyczna
Piotrze ty sie tak unosisz o taki bzdet jak wygieta rozpiska ?? No nie poznaje pana... Nie przejmuj sie starosc nie radosc , ludzie powyzej pewnego wieku zaczynaja tetryczecMaximilian pisze:Oczywiście, wygrałem wyłącznie dzięki przywilejom ze strony organizatorów. Pewnie zaraz się dowiem, że wałuję i mam piłowane kostki?Nijlor pisze:Myślę, że Organizatorzy sami do tego doszli, były lekkie "przegięcia", po prostu niektóre armie(vide imperium) były na uprzywilejowanej pozycji...
![]()
Piotr
tak te sa dobreZuranthus pisze:to z Sylwią byliśmy na 7?rządzimy
na pewno to poprawne wyniki?
Dobrze Marcinie, że się do nowinek technicznych w końcu przekonałeś:D. Na następny turniej mogę przynieść kompa, tylko trzeba szybciej ściągnąć program do losowania par.Chciałbym jeszcze podziękować Gajowemu, który bardzo nam pomógł z organizacją (laptop to jednak fantastyczny wynalazek )