Świetny;) Skoro to jest wip, to nie mogę się doczekać końcowego efektu:) A sam demon przypomina mi trochę Quentina Tarantino w jednej scenie z filmu Planet Terror:D
Jak na raize prezentuje się genialnie! Nie pasuje tytlko tutaj ten różowy koło kręgosłupa, jest zbyt wyrazisty w stosunku do pozostałej bardziej "pastelowej" części figurki.
Powiedzmy ,że skończony Już mi się nie chciało tej skóry dalej robić (po glazowaniu i rozjaśnianiu zawsze mi coś nie pasowało i ... kolejne warstwy szły ) .Zważywszy ,że to miał być miły przerywnik w standardowym malowaniu to i tak za długo go robiłem Przyjdzie jeszcze pustynna trawka (jak tylko zakupię )
p.s-Sorry za foty ale aparat mam z lekka zdefektowany i cud ,że robi zdjęcia
Super. Brzuszek i kręgosłup wymiatają. Jedyne co mi się w tej figurce nie podoba to grubość nóg w porównaniu do rąk.
Może byś jeszcze jakieś opuchnięcia na rękach dołożył (coś w rodzaju żył czy coś takiego), jakby ci się chciało? Wydają mi się takie za jasne.
A to mały projekcik na konkurs malarski w SŚ Trochę mi się koncepcja zmieniła (miał być czempion nurgla z fajnym sztandarkiem) ale co tam Mam nadzieje ,że zdążę się uwinąć do 24
najlepsza wersja jaką widziałem tego modelu to automatona http://coolminiornot.com/206082
Może cię trochę natchnie...
W squiga to celowałbym jakieś jasne, w miarę naturalne kolory a nie oczodajny czerwony czy żółty tylko jakieś brązy, berze itp...
Przegladalem coola ten tez mi sie najbardziej podoba chyba kolorystycznie cos takiego zrobie + inna podstawka bo ta mi sie zupelnie nie podoba Na obecna chwile najgorsza rzecz to brak pustynnej trawki ...;/ a zielona kijowo raczje bedzie wygldac
demon super ci wyszedl jedyne co mi sie nie podoba to zbyt jaskrawy kolor tego czorta co wystaje z brzucha. jakos za bardzo skupia na sobie uwage. przedramienniki tez jakies takie jak by nie skonczone jeszcze.sam model swietny do pocwiczenia glazow i washy co jak widac wyszlo ci gratki