PAINTED by RAFIX (14.04 SMOK CHAOSU)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Bardzo podobaja mi sie fell baty z dorobionymi ogonkami - wygladaja czadowo , duzo fajniej niz smutne oryginaly. Obie armie pomalowane na takim poziomie wygladaja rewelacyjnie.
Vampir jest pomalowany na naprawde dobrym poziomie zdecydowanie nie TT , odnosnie rozdzki - juz myslalem , ze to nie jest szkielko tylko tak to pomalowes i chcialem peany na Twoj temat wznosic odnosnei wyczucia odbicia swiatla
Vampir jest pomalowany na naprawde dobrym poziomie zdecydowanie nie TT , odnosnie rozdzki - juz myslalem , ze to nie jest szkielko tylko tak to pomalowes i chcialem peany na Twoj temat wznosic odnosnei wyczucia odbicia swiatla

Aż taki dobry to ja w te klocki nie jestem ale efekt będzie dopiero widoczny na stole jak to będzie światło odbijać
Obie armie naprawdę ładnie się prezentują 

Jak w temacie rydwan TK z gamezona

Pzdr
R.

Pzdr
R.
ale ochydny model ]:-> malowanie niby dobre ale na takiej figurce nic nie daje
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
-
- Chuck Norris
skarabeusze bardzo fajne choć za dużo jak dla mnie , 3-4 by wystarczyły
bardzo złym pomysłem w moim odczuciu był dobór koloru niebieskiego
tak jak czerwony pasuje to ten niebieski w żaden sposób , psuje cały efekt.
kości troszkę za ciemne (tylko waszem ???) dodał bym jeszcze zieleni delikatnej i rozjaśnił kości
bandaże na koniach mi się nie podobają ale sam odcień może być
ogólnie gdyby nie ten niebieski (już lepiej granatowy) to by mi się bardzo podobało
bardzo złym pomysłem w moim odczuciu był dobór koloru niebieskiego
tak jak czerwony pasuje to ten niebieski w żaden sposób , psuje cały efekt.
kości troszkę za ciemne (tylko waszem ???) dodał bym jeszcze zieleni delikatnej i rozjaśnił kości
bandaże na koniach mi się nie podobają ale sam odcień może być
ogólnie gdyby nie ten niebieski (już lepiej granatowy) to by mi się bardzo podobało
Model sam w sobie fatalny generalnie to nie polecam gamezona dużo trzeba się namęczyć nad złożeniem tego nie mówiąc o innych defektach
Kolory narzucone odgórnie tak jak ilość robali
Foty fatalnie wyszły ale na lepsze niema szans
Koniki delikatnie rozjaśniałem po warstwie washy w realu dużo lepiej wygląda
Kolory narzucone odgórnie tak jak ilość robali
Foty fatalnie wyszły ale na lepsze niema szans
Koniki delikatnie rozjaśniałem po warstwie washy w realu dużo lepiej wygląda
Jako właściciel modelu będę go bronił, zdecydowanie bardziej podoba mi się niż to co można dostać od GW.
Model jest prześwietny i dokładnie taki jak chciałem, a Rafix jak już mu mówiłem na żywo dla mnie jest artystą.
Będzie można sobie model obejrzeć na drużynówce JH, jeśli ktoś się wybiera.
Model jest prześwietny i dokładnie taki jak chciałem, a Rafix jak już mu mówiłem na żywo dla mnie jest artystą.
Będzie można sobie model obejrzeć na drużynówce JH, jeśli ktoś się wybiera.
Witam
poziom 1
gule na dożywke

i cała hołota razem

Pzdr
R.
poziom 1
gule na dożywke

i cała hołota razem

Pzdr
R.
-
- Chuck Norris
nie widzę u ciebie żadnej różnicy między poziomami, 1 i 3 taki sam
czyli poziom masz ten sam tylko ceny rożne ... co do modeli to fantastycznie się prezentują na zdjęciu i pewnie na żywo też więc nie wiem czemu nie malujesz tylko na takim poziomie jak te modele biorąc za to jak za 3 poziom skoro nie ma różnicy

czyli poziom masz ten sam tylko ceny rożne ... co do modeli to fantastycznie się prezentują na zdjęciu i pewnie na żywo też więc nie wiem czemu nie malujesz tylko na takim poziomie jak te modele biorąc za to jak za 3 poziom skoro nie ma różnicy

różnica jest w technice te gule to same washe i produkcja 40sztuk zajęła mi jakieś żeby nie skłamać 20godzin (wliczając sklejanie, podstawki i gładzenie)
na żywca też jest różnica i to widoczna, aparat (bo mam kiepski) zaciera to linię
na żywca też jest różnica i to widoczna, aparat (bo mam kiepski) zaciera to linię
uuualeleeee!!!! piekne ghule naprawde ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Panie, siła ich 
Dobra robota

Dobra robota

Witam
Kolejne zlecenie tym razem trochę delfów
Armia stylizowana lekko na wyznawców slaanesha (ma mieć żywe kolory
).
Podstawa to fiolet wyprowadzany na czerwony lub purpurę z lekkim posmakiem różu.
Na pierwszy ogień poszedł: zabójca, maguska, oddział dark riderów i jeszcze vip BSB.

Miłego oglądania

Kolejne zlecenie tym razem trochę delfów
Armia stylizowana lekko na wyznawców slaanesha (ma mieć żywe kolory

Podstawa to fiolet wyprowadzany na czerwony lub purpurę z lekkim posmakiem różu.
Na pierwszy ogień poszedł: zabójca, maguska, oddział dark riderów i jeszcze vip BSB.

Miłego oglądania

Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, o 21:19 przez RAFIX, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Chuck Norris
jazda bardzo fajnie wyszła podstawi również.
pierwsze 2 fotki za małe nic nie widać !!! ledwo kolory dostrzegam wiec oceniam słabo , ostatni model zupełnie do mnie nie przemawia szczególnie 2mm warstwa farby na głowie która trzyma ..
ale armia trzyma klimat mrocznej i wygląda na spójną bardzo mi się to podoba
pierwsze 2 fotki za małe nic nie widać !!! ledwo kolory dostrzegam wiec oceniam słabo , ostatni model zupełnie do mnie nie przemawia szczególnie 2mm warstwa farby na głowie która trzyma ..
ale armia trzyma klimat mrocznej i wygląda na spójną bardzo mi się to podoba