Codex 7 edycji dla besti?
Moderator: Dibo
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Re: Codex 7 edycji dla besti?
czy jest konkretna data wydania 7ed?
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
Takie marki jak w Woch? niee... tam poza markiem Nurgla no i może slanesha to khorn i tzzen to słabe marki są... zdecydowanie wolał bym juz akualne z mozliwością mieszania...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Patrzysz tylko na bohaterów... a ja wole oddział który daje mi +1 do PD albo +1 do DD... Gdyby bestie teraz mogły mieszać marki to można zrobić naprawdę mocną magie z nawet dość walczącymi unitami.
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
A ja zawsze wystawiałem czystą armię bestyjek. Wielki raid z Darkwaldu, warriorzy chaosu nie pasują mi do klimatu, piechociarze nie nadążyliby za Bandą, a konni nie przedarliby sie przez las i tez by z tył zostali. Poza tym chaos puchy nie czują zasadzek są z nich za proste stworzenie dla nas Bestyjek.
Ale możliwość sama w sobie byłaby fajnym urozmaiceniem.
Pozdro
Ale możliwość sama w sobie byłaby fajnym urozmaiceniem.
Pozdro
Gdyby można było mieszać armie to na pewno brałbym zwykłe herdy do WoCu, za to w bestiach nie wziąłbym nic zego z WoCu (po prostu w WoCu nie ma za dużo ciekawych jednostek).
Mariusz 'Marios' Krakowczyk
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
trikk pisze:Z głupotą można żyć.
Jedyne co opłacało by się brać to bohaterów i moze jednych "najtów". A poza tym to raczej nic wiecej.
Bound spell 1 z bestii - zdecydowanie tak !! Hmmm mysłicie ze moze być opcja tak że zamiast lorów chaosu dadzą nam lor dla naszych kózek - i shamani bedą mogli wybrać czy kozystają z koziej magii czy z magii ... z AB WoCh
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
-
- Masakrator
Polemizował bym.Nasi szamani dużo lepsi są od tych plew z chaosu.
Obie armie by na tym skorzystały,to zarówno zgodne z klimatem,jak i fajne taktycznie.
Klimatem to magowie z chaosu to generalnie cieniasy, jak dla mnie to zakute puszki co szczelają pociskami, a taki beastmen to aż się garnie do walki, jego 2 ataki z s5 są o wiele bardziej przydatne herdowi niż mag jeżdzie. Gdyby taki mag chaosowy wyglądał jak prawie naga laska na steedzie to ja bym wtedy jak najbardziej za. Magą dyskowcom którzy mi osobiście najbardziej pasują brakuje oprócz 1 z tzeencza 2 z ognia co by w coś wpadli i mieli jakieś walnięcie.
Witam,
"Incoming! Beastmen
In the dark places of the world, the Beastmen have been gathering in number and in February they will unleash their rage on the Warhammer world with renewed vigour. A feral army of twisted monsters, the Beastmen have inhabitant the dark forests and wild places of the world since such places existed. To lead a Beastmen army is to field vast herds of braying, brutish beasts who worship Chaos in all its forms, and who fight to level the civilised world.
This will be the first time ever that the Beastmen have had their own, completely stand-alone, army list. The forthcoming Warhammer Armies: Beastmen is full of twisted monsters old and new, and an all-new lore of magic. The Beastmen are the original inhabitants of the Old World: in February 2010 they come to reclaim it from the hands of Men."
Widziałem też okładkę nowego Army Booka, niby fajna ale, te beastmeny mają gołe torsy (WTF?).
Pozdrawiam,
Strategos
Tak jest - luty 2010. Poniżej wiadomość Games Workshop. Dostałem dzisiaj rano z newsletter:Wiewior-lbn pisze:czy jest konkretna data wydania 7ed?
"Incoming! Beastmen
In the dark places of the world, the Beastmen have been gathering in number and in February they will unleash their rage on the Warhammer world with renewed vigour. A feral army of twisted monsters, the Beastmen have inhabitant the dark forests and wild places of the world since such places existed. To lead a Beastmen army is to field vast herds of braying, brutish beasts who worship Chaos in all its forms, and who fight to level the civilised world.
This will be the first time ever that the Beastmen have had their own, completely stand-alone, army list. The forthcoming Warhammer Armies: Beastmen is full of twisted monsters old and new, and an all-new lore of magic. The Beastmen are the original inhabitants of the Old World: in February 2010 they come to reclaim it from the hands of Men."
Widziałem też okładkę nowego Army Booka, niby fajna ale, te beastmeny mają gołe torsy (WTF?).
Pozdrawiam,
Strategos
Sklep Strategos,
Najlepsze zakupy, tylko w naszym sklepie - tanio i profesjonalnie.
http://www.sklepstrategos.pl
Odwiedź nasze forum - http://www.sklepstrategos.fora.pl
Najlepsze zakupy, tylko w naszym sklepie - tanio i profesjonalnie.
http://www.sklepstrategos.pl
Odwiedź nasze forum - http://www.sklepstrategos.fora.pl
Fajna ta okładka. A co do tego nowego wyglądu bestii to mam mieszane uczucia. Wyglądają, że tak napiszę "bardziej ludzko". Może to znak, że nie będą już hordą, dzikich i niezorganizowanych bestii, ale pojawią się jako prawdziwa armia. No i ta wzmianka, że po raz pierwszy będą mieć swoją własną listę armijną. Poczekamy zobaczymy, ale coś mi się wydaję, że nieźle namieszają na polu bitwy.
Come crawling faster, obey your Master...