![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jako, iż wyszła nowa edycja, chciałbym się zapytać czy przy lizakach się coś zmieniło
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Z góry dzięki za odpowiedź
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Ziemko
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Jeżeli chodzi o moc podręcznika, to na pewno Lizaki są lepsze niż Bestie... Myślę też że są armią dość zrównoważoną, możesz ją złożyć zarówno do CC jaki na Magię, wciąż mając w miarę dobre strzelanie. Tak naprawdę powinieneś przemyśleć kwestie takie troszkę poboczne- czy będzie Ci się bardziej chciało malować Bestie czy Lizaki:P Bo bywa to dość nużące... Dobrze by było jakbyś sobie parę bitew pograł na proxach/karteczkach jedną i drugą armią, a wtedy będziesz wiedział czym lepiej Ci się gra.Wilczek. pisze:Cześć w WFB jeszcze nie grałem(gram w Wh40k Wilkami) i zastanawiam się nad armią. Poppasowały mi Lizaki i Beastmeni, moglibyscie powiedzieć dlaczego Waszym zdaniem lepiej byłoby grać jaszczurkami(mam cieżki wybór bo zarówno wizualnie jak i klimatycznie obydwie armie podobaja mi się w równym stopniu)?
Z góry dzieki za odpowiedź
Widzę, żeś w bestiach dobrze zorientowanyswoich elit takich jak duży kloc bestigorów z marką khorna/nurgla z przypakowanym herosem.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.