2. DoCh 10x horror 30x horror (T.T) herald w tych 30, 6x fleshhound VS BoCh (niewiem jak ale..) 1 / 19![]()
Dibo wydaje mi sie ze to ostatnie
Moderator: Dibo
2. DoCh 10x horror 30x horror (T.T) herald w tych 30, 6x fleshhound VS BoCh (niewiem jak ale..) 1 / 19![]()
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Słusznie. Trochę przesadziłem co do przeżywalności tego klocakuman pisze: jest to do zjechania 6 knight'ów deklaruje ataki w bsb i boombulla i po regence
Nie mogę brać hełmu bo ŻADEN bohater bestii nie może mieć ŻADNYCH enchanted itemów, a szkodakuman pisze: daj mu helm of meny eye's i bedzie milej
Właśnie na odwrótkuman pisze: i niemożesz mieć chariotów khorna, bo gnenerał jest Undivided (ta mi się wydaje)
a tego już nieściągneli czymś tam ( dupa nie pamientam ) no nic i bez tego może być fajnieMotya pisze: Nie mogę brać hełmu bo ŻADEN bohater bestii nie może mieć ŻADNYCH enchanted itemów, a szkoda
trikk pisze:Z głupotą można żyć.
nie dokońca WE czy DE mają problem z nimi bo ranią na 5+, zeby niebyło łatwo ich sprzątnąć lecisz lasami mają już -1 to hit i imperium ma probem z trafiamie plus krasiowe kusznicy, wszelakie latacze odbijają się (jak zdasz feara), naprawde polecam z jednej flaki 5centigorów a z drugiej 3DO, Fajnie jestKlops pisze:a ja i tak ich nie wystawiam bo za szybko schodzą z ostrzału Ld 7, generalnie za te 100 pts mamy ściągnięty ogień na nich na jedną turę(grając z defensami).
??kuman pisze: ps.: DiBo dowiedziałem się z tajnych źrudeł czemu dostałeś 7ptk. za pomalowaną armie na MB, masakra