Macki Wojny 2008 Łódź 13-14 grudnia 2008
Czy jeżeli życie kogoś gnebi, ludzie sie na kimś wyrzywają to czy opcją jest zostanie sędzią wfb? żeby móc sie wykazac i sprobowac pseudo władzy nad innymi zeby sie odgryźć za niespełnione dzieciństwo?
wydaje mi sie, że niektórzy mają z tym problemy, może czas zmienić hobby chociażby po to aby nie robić z siebie kompletnego buca i hipokryty, szczegolnie po wygraniu lokala niepomalowanymi dire wolfami robiącymi za flesh hundy? grajac zarazem z orgiem i sedzią tego lokala.
wydaje mi sie, że niektórzy mają z tym problemy, może czas zmienić hobby chociażby po to aby nie robić z siebie kompletnego buca i hipokryty, szczegolnie po wygraniu lokala niepomalowanymi dire wolfami robiącymi za flesh hundy? grajac zarazem z orgiem i sedzią tego lokala.
O co chodzi?Robson pisze:Czy jeżeli życie kogoś gnebi, ludzie sie na kimś wyrzywają to czy opcją jest zostanie sędzią wfb? żeby móc sie wykazac i sprobowac pseudo władzy nad innymi zeby sie odgryźć za niespełnione dzieciństwo?
Nehan z moich informacji wynika, że Lith z Bartysem grają na drugim stole;)
78 osób bodajże, niedowiarku i defetysto ty jeden ty!Morrok pisze:pewnie się przyczepił do kogoś
Nie ma 60 osób?

Jako, że to Łódź, to zamiast iść do łóżeczka spać, to poszliśmy na trochę na miasto, po czym z powrotem do szkoły na kontynuację imprezy i nikt nie myślał o relacjach, skoro wszyscy dobrze się bawilikrecik_77 pisze:Czyżby w Łodzi neta odcięło wszystkim? A może wielki Cthulhu zerzarł cały skład turnieju? Jakaś relacja mała by się zdała...

Było kozacko.
wielkie uszanowania i pokłony przeciwnikom , mam nadzieję że nie byłem zbyt upierdliwy i dało się ze mną (i moim niewolnikiem) jako tako pograć .
Wyrazy szacunku dla mojej wielkiej batllowej rodziny
a w szczególności dla 5ciu Karabinów , ekipy z frontu wschodniego , jeźdzcom hardcoru ( Barbarze za walkę do końca) , ekipie z pociągu i przedewszystkim organizatorom .
naprawdę świetny master
ah i gratki Kielonowi i Tomkowi , młode wilki pokazały starym zgredom
wielkie uszanowania i pokłony przeciwnikom , mam nadzieję że nie byłem zbyt upierdliwy i dało się ze mną (i moim niewolnikiem) jako tako pograć .
Wyrazy szacunku dla mojej wielkiej batllowej rodziny

naprawdę świetny master

ah i gratki Kielonowi i Tomkowi , młode wilki pokazały starym zgredom

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Oczywiście.Robson pisze:Czy jeżeli życie kogoś gnebi, ludzie sie na kimś wyrzywają to czy opcją jest zostanie sędzią wfb? .
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.