Blog VegaMStudio

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Zablokowany
Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Re: Blog VegaMStudio

Post autor: Andronicus »

Ten krasnal to zwykły warrior ze skull passa. Do zrobienia tylko podstawka czy coś jeszcze będziesz poprawiał?

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

Post autor: maciek_89 »

Fajnie zrobiony krasnolud ładne kontrasty:) ,szczególnie złoty.
Natomiast odbiega od całości moim zdaniem młot, mało estetycznie wygląda.
A model to command od oddziału warriorów ze skull passa. Modele dosyć tandetne:P
Ale na taki oddział na pewno znajdzie się wielu chętnych.

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

ladny naprawde czyli na stol sie nada bez jakis wariacji i rewelacji ale i tak ponad przecietna polskich stolow
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

wybierasz sie na GD?

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

Andronicus pisze:Ten krasnal to zwykły warrior ze skull passa. Do zrobienia tylko podstawka czy coś jeszcze będziesz poprawiał?
właściwie tylko broda i złoto jest skończone , metalik muszę przyciemnić miejscami i dodać odbłyski , rogi hełm i trzonek młota , całe ubranie jeszcze jest do zrobienia tylko w podkładzie

Awatar użytkownika
Phoenix
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Phoenix »

Nie taki znowu zwykły bo czempion warriorów ;)
Co do figurki, wykonana ładnie aczkolwiek wogóle mi sie nie podoba Twoje malowanie, używasz dużo dziwnych i niepotrzebnych moim zdaniem kolorów, które czynią pracę "awsome" i robią dobre pierwsze wrażenie ale tak naprawde są kompletnie nie na miejscu i nic poza tym. Widać to na cold-onie - który wyszedł fajnie z daleka i dopóki nie posadziłeś jeźdźca -, widać to na orku - fioletowy kolor? ok był plan, ale za dużo go - no i pomarańczowa broda... Nie wiem moze masz wizję malowania bardzo FANTASY ale do mnie osobiście to nie przemawia i nie wygląda to moim zdaniem dobrze. Robi to efekt jak efekty specjalne w filmie, dużo światełek i cudactwa a mało "masy".

Nie mniej ręke do pędzla masz i widać ze umiejętności jakieś też posiadasz.

To tyle
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Smocze
Plewa

Post autor: Smocze »

Krasnal bardzo fajny, ale kilka rzeczy mnie w nim mierzwi a najbardziej ten wash na zbroi i młocie. Czy to jest armor wash z palety P3, (bo mam takie wrażenie)? Ja sam użyłbym chyba czarnego. I buty, wyglądają trochę jakby były też ze złota. Lepszy byłby chyba jakiś bardziej "skórzasty" kolor :) Ale mimo wszystko pełen szacunek bo figurka dobrze pomalowana. Robi na mnie wrażenie twarz, bo samemu nie udało mi się jeszcze tak dokładnie żadnej mordy pomalować (bez oczu nawet).

VegaMStudio
Chuck Norris

Obrazek

Awatar użytkownika
Khunag
Chuck Norris

Post autor: Khunag »

Świetne rękawy :)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

zacny krasnolud, nie można się niczego czepić (oczywiście nie licząc podstawki, ale rozumiem, że jest nie skończona). Naprawdę fajnie się prezentuje. Cały oddział tak pomalowanych robił by wrażenie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

jak będzie cały unit to wypas;] fajna kolorystyka (choć rękawy wyglądają trochę jak piżama:D).

Awatar użytkownika
Khunag
Chuck Norris

Post autor: Khunag »

vocal pisze:(choć rękawy wyglądają trochę jak piżama:D).
Hehehe, dokładnie tak samo mi się skojarzyły, ale i tak są świetne :mrgreen:

Awatar użytkownika
kalcior

Post autor: kalcior »

Mi się również podoba ... chciałbym zobaczyć jak wygląda figs z tyłu ... wrzuć zdjęcie:)

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Post autor: Andronicus »

Khunag pisze:
vocal pisze:(choć rękawy wyglądają trochę jak piżama:D).
Hehehe, dokładnie tak samo mi się skojarzyły, ale i tak są świetne :mrgreen:
XD To samo skojażenie :lol2: Widać że twierdza krasnoludzka została zaatakowana przez zielonych w środku nocy :wink:

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: grahnar »

bardzo ładny nie mam nic do zarzucenia :) prawie takie jak moje tylko moje lepsze ;)

VegaMStudio
Chuck Norris

grahnar pisze:bardzo ładny nie mam nic do zarzucenia :) prawie takie jak moje tylko moje lepsze ;)
:) , a masz może jakieś fotki swojej armii ?? zupełnie nie mam pojęcia jak pomalować cały oddział może widok twoich oddziałów byłby dla mnie pomocny? jak byś był tak uprzejmy. chodzi mi o te konkretne modele czyli wojowników ze skull pass

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

no to to ja rozumiem ]:-> fajny fajny
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
gildor_
Mudżahedin

Post autor: gildor_ »

Figs zacny. Widać mocne kontrasty, co bardzo mi leży. Przejścia w nie których miejscach też nie są najgładsze ale mimo tego krasiek bardzo ładny.
Pozdro! :wink:

Cyciek

Post autor: Cyciek »

świetny....nie mam co wiecej dodac od siebie,tylko tyle,że jakbys dał jeszcze jakąś stylową podstawke to byłoby extra :wink:

Mort

Post autor: Mort »

VegaMStudio pisze:
grahnar pisze:bardzo ładny nie mam nic do zarzucenia :) prawie takie jak moje tylko moje lepsze ;)
:) , a masz może jakieś fotki swojej armii ?? zupełnie nie mam pojęcia jak pomalować cały oddział może widok twoich oddziałów byłby dla mnie pomocny? jak byś był tak uprzejmy. chodzi mi o te konkretne modele czyli wojowników ze skull pass
Wyczuwam pewne napiecia :lol2: ....znow

a Kraś zacny, dostaniemy zblizenie?

Zablokowany