Zaiste, chociaż nie do końca podobają mi się te drzewa, przez to spiralne ułożenie "kory" wyglądają jakby był to po prostu skręcony w dużej ilości cienki drut...Oki pisze:Zaiste zajebiste!
Mapet Show
Moderator: Ziemko
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Re: Mapet Show
Chciałem trochę, żeby drzewka wyglądały jak japońskie bonzai, stąd te skręcenie kory. w realu wydaje mi się, że wyglądają lepiej niż na fotach.
Ale rozumiem ,że może to gdzieś kojarzyć się tak jak Tobie BoB... niestety tym drzewkom już nie jestem wstanie pomóc
Choć teraz pomyślałem sobie, że przy następnych spróbuje obkleić drut drobnymi wiórami i wikolem. Myślicie, że efekt będzie bardziej realistyczny?
Ale rozumiem ,że może to gdzieś kojarzyć się tak jak Tobie BoB... niestety tym drzewkom już nie jestem wstanie pomóc
Choć teraz pomyślałem sobie, że przy następnych spróbuje obkleić drut drobnymi wiórami i wikolem. Myślicie, że efekt będzie bardziej realistyczny?
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Możesz popróbować, na pewno wyjdzie coś ciekawego, chociaż starczyło by chyba zrobienie ich trochę prościej (bardziej pionowo)Mapet pisze:Chciałem trochę, żeby drzewka wyglądały jak japońskie bonzai, stąd te skręcenie kory. w realu wydaje mi się, że wyglądają lepiej niż na fotach.
Wielki malarski i hobbystyczny powrót Mapet, naprawde kawal dobrej roboty.
Armia prezentuje się bajecznie!
Mimo ,że cukierkowe Liz to nie mój klimat to chylę czoła!
Oj tam powrót Mapeta! Ziemko się przebudził!!!!!!
Mimo ,że cukierkowe Liz to nie mój klimat to chylę czoła!
Oj tam powrót Mapeta! Ziemko się przebudził!!!!!!
a wiesz jak lina zywo to wyglada bajeraZiemko pisze:Wielki malarski i hobbystyczny powrót Mapet, naprawde kawal dobrej roboty.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Kolorystycznie do armii pasuje, bardzo fajnie.
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Kolor dobry, ale jakoś mi się nie podobają te fioletowe cienie na niebieskich elementach na ogonie
Mapet - wiem, że zrobisz to zajebiście ładnie - super wymodelujesz i super pomalujesz.
Jest jednak pewien szkopuł - taki kolor pasuje do kameleona, ale nie do stedzia Nie widzę żadnego uzasadnienia na takim zwierzaku takiego koloru w przyrodzie. Wiem, że możesz to nie do końca dobry sposób patrzenia (logika w warhammerze ogólnie kuleje ), ale jednak coś w tym jest
pzdr!
Jagal
Jest jednak pewien szkopuł - taki kolor pasuje do kameleona, ale nie do stedzia Nie widzę żadnego uzasadnienia na takim zwierzaku takiego koloru w przyrodzie. Wiem, że możesz to nie do końca dobry sposób patrzenia (logika w warhammerze ogólnie kuleje ), ale jednak coś w tym jest
pzdr!
Jagal
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Jak to nie? Tak na serio to popatrz na logikę kamuflażu tygrysa. Pomarańczowy w czarne pasy w zielonej dżungli. A ten tu wygląda jakby się pasł na rosiczkach (są dokładnie takie kolory, może ciut jaskrawsze). Do tego jest roślinożercą a w przyrodzie większość rzeczy jaskrawych jest trująca. Może ten wpadł na ten pomysł i tak odstrasza Carnosaury.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Ale tygrys jest drapieżnikiem, a nie roślinożercą
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Stegadon zżera wszystko, co mu wejdzie pod nogi, nie jest zbyt wybredny
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Żółto-pomarańczowy tygrys w paski ma takie samo prawo bytu jak czarno-biała zebra - większość ssaków nie widzi pełni spektrum kolorów.
Ale tez się zgadzam z opinia, że to straszne disco wyjdzie, szczególnie że tak duży model nie bedzie zgaszony zielenią podstawki.
Ale tez się zgadzam z opinia, że to straszne disco wyjdzie, szczególnie że tak duży model nie bedzie zgaszony zielenią podstawki.
Tylko ,że zebra jest biało-czarna
zle sie czuje z tym, ze nie przyjrzalem sie tej armii we wloclawku, bo jest mega, nie widzialem jeszcze nigdy ladniejszych lizakow.
smiesznie, bo wszyscy najlepsi gracze lizz (Crus, Golon, Fisch) raczej nie naleza do graczy z pieknymi armiami.
smiesznie, bo wszyscy najlepsi gracze lizz (Crus, Golon, Fisch) raczej nie naleza do graczy z pieknymi armiami.
Praca, praca i praca i kuźwa nie ma kiedy zająć się malowaniem
lekki up data:
na Poznań tetto'eko ...mam nadzieje, że przejdzie
I kolejny saurus na cold one tym razem z tarczą.
Udało mi się tanio kupić 2 gamzonowe coldone (niestety nie miały ogonów) i już je przystosowałem pod bohaterów.
W tym modelu do wymiany jest głowa.
Wielki apel do Was>>>>>
Może ktoś ma sprzedać, wymienić, ufundować mi, cokolwiek, głowę od plastikowego TG lub jakąś inna głowę od bohatera, która by była lepsza niż ta?
Bym ją chętnie w Poznaniu na masterze przechwycił.
Pozdrawiam
Krzysztof Mapet Adamczyk
lekki up data:
na Poznań tetto'eko ...mam nadzieje, że przejdzie
I kolejny saurus na cold one tym razem z tarczą.
Udało mi się tanio kupić 2 gamzonowe coldone (niestety nie miały ogonów) i już je przystosowałem pod bohaterów.
W tym modelu do wymiany jest głowa.
Wielki apel do Was>>>>>
Może ktoś ma sprzedać, wymienić, ufundować mi, cokolwiek, głowę od plastikowego TG lub jakąś inna głowę od bohatera, która by była lepsza niż ta?
Bym ją chętnie w Poznaniu na masterze przechwycił.
Pozdrawiam
Krzysztof Mapet Adamczyk
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Potrzebna Ci lepsza głowa? Wyrzeźb :p Z rękami sobie radzisz, to i głowę ogarniesz.