Wotan - Armia DE - Mroczne Driady PMotM LXXIII [18.10.2018]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Wotan - Armia DE - Melusai Blood Stalkers [15.04.2018]
Mam tak samo, z twarza meduzy cos jest nie tak.
Poza tym ogon mi sie najbardziej podoba.
A płaszcze i płomienie tych modeli na pomarańczowych podstawkach to rewelacja!
Poza tym ogon mi sie najbardziej podoba.
A płaszcze i płomienie tych modeli na pomarańczowych podstawkach to rewelacja!
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
Po raz pierwszy tu zajrzałem i muszę przyznać że naprawdę bardzo solidne malowanie! Podoba mi się to agresywne rozjaśnianie białym. Może na zdjęciu nie wygląda ale przynajmniej dzięki temu armia na stole przykuwa uwagę (a chyba o to głównie chodzi).
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
Witam, dzięki za pozytywne komentarze. Twarz może i faktycznie troszkę do poprawy ale będą poprawki bo jeszcze zapomniałem dokleić serca i kołczan.
Tym razem filarek do korsarzy, Wąż Morski podstawka 20x60 pomysł niestety nie mój bo gdzieś na forum znalazłem podobne wykonanie ale udało się go wykonać i wyszedł chyba fajnie jeszcze kiedyś zrobię zdjęcie z korsarzami.
Wąż Morski
Black Ark Fleetmaster
Jeszcze kończę dwóch bohaterów do korsarzy i chyba już będą wszystkie dostępne figurki korsarzy 6, 7 i 8 ed.
Pozdrawiam
Tym razem filarek do korsarzy, Wąż Morski podstawka 20x60 pomysł niestety nie mój bo gdzieś na forum znalazłem podobne wykonanie ale udało się go wykonać i wyszedł chyba fajnie jeszcze kiedyś zrobię zdjęcie z korsarzami.
Wąż Morski
Black Ark Fleetmaster
Jeszcze kończę dwóch bohaterów do korsarzy i chyba już będą wszystkie dostępne figurki korsarzy 6, 7 i 8 ed.
Pozdrawiam
Dałbym na wężyka jeszcze korsarza, czy po prostu póki co go brakuje jeszcze?
Dobry filer, zapewne urozmaicy unit więc chciałbym zobaczyć właśnie takie zdjęcie
Dobry filer, zapewne urozmaicy unit więc chciałbym zobaczyć właśnie takie zdjęcie
Nie wiem co zmienic bo u mnie zdjęcia są widoczne.
Na węża raczej nikt nie usiądzie bo by jeździł kolanami po ziemi za niski jest, jak zrobie zdjecie koło korsarza to bedzie to łatwiej widać.
Na węża raczej nikt nie usiądzie bo by jeździł kolanami po ziemi za niski jest, jak zrobie zdjecie koło korsarza to bedzie to łatwiej widać.
Też nie widzę zdjęć
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
A ja widziałem foty, ale teraz już nie widzę. Więc coś sie psuje.
A teraz widać??
YYyyyyyyy... ale on nie ma być słodki i miły tylko to bestia bojowa do zabijania
Rodzinne
Pozdrawiam
Rodzinne
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 5 maja 2018, o 16:17 przez Wotan, łącznie zmieniany 4 razy.
To ja bonus odstałem bo widzę 4 ostatnie ^^
Korsarze rewelacja!
Korsarze rewelacja!