Arena of Death 13

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Re: Arena of Death 13

Post autor: Tullaris »

Ha, wszystko przewidziałem 8) , i gratuluje zabujcy, pomścił mego Egzeka :twisted: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

to co robimy nr 14 ? ;)
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

No pewnie !!! :D :D ( jeszcze się pytasz ?)

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

jak masz ochotę Mur, sądze że chętni znajdą się szybko 8)

Chmuruś
Chuck Norris

Post autor: Chmuruś »

Yeah, pierwsza wygrana arena.
Kaelosa dam w następnej arenie, o ile będzie mógł :P

Kaelos wyjeżdzając z Karak Vlag Kaelos dużo rozmyślał, czy dobrze zrobił zabijając przeciwnika tak niekonwencjonalnie. Wiedział, że nie pozostawił po sobie dobrego wrażenia.
A może by to zmienić? - pomyślał i zawrócił konia. Wiedział czego chce dokonać - zmyć z siebie hańbę, dorównując wyczynowi Karola Wallensteina. Chciał wygrać po raz drugi - tym razem zgodnie z zasadami.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Spoko to ja zabieram się do pisania historyjki :twisted: . Ale jak tym rzaem wygram miksturke i mi się do niczego nie przyda to kurde nie wiem.

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

postaraj się nie wygrać, zły los cię ominie, ja napisałem marne opowiadanie już pokroju dziecka z przedszkola 8)

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Nie da rady :wink: , mam natchnienie 8) , ale musze przerwac pisanie i lecieć na trening :? .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

Ja już mam gotowego od śmierci poprzedniej postaci 8) historia ma marne szanse ale myślę że ma :wink: może z miksturką przeżyje dłużej...

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

miksturki są przeklęte, nie staraj się pisać dobrego opowiadania bo ześlesz na swoją postać zagładę, spójrz, w szczęśliwej(13) arenie wszyscy co ostatnio wygrali miksturę zginęli tak szybko że nawet nie zdołali jej użyć! nie mówcie że nie ostrzegałem

ps. żart, napiszcie jak najciekawsze :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Moja historyjka jest już gotowa, Mur czekamy na arenę nr 14.

MarsnTwix
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MarsnTwix »

Witam po długiej przerwie :D

Dobrze Murm, że zabiłeś mojego bohatera, bo i tak bym nie komenatował jego zwycięstwa. Miałem sporo roboty i mało czasu. Obym miał go więcej na arenie 14. :D

ODPOWIEDZ