ja osobiście nie przepadam za przerobionymi gryfami - doceniam włożoną ilość pracy ale fizjologicznie nie przypomina to orła

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
...a kombinowałeś już jak tych bohaterów na nich posadzisz? Bohater stojący orłom na skrzydłach jakoś do mnie nie przemawiaHavelock pisze:dwa pod bohaterów i lecisz
zależy które z metalowych orłów uważasz za "oryginalne"faj3r pisze:sądząc po podstawkach i rozpiętości skrzydeł, są większe niż Grfy z IoBczyli mają się nijak do oryginalnych metalowych orłów.
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
SuperEltharion pisze:Do tych starych metalowych są porównywalne (te są chyba większe ale za to stare bardziej masywne)
Wujek google takie coś mi znalazł:faj3r pisze:SuperEltharion pisze:Do tych starych metalowych są porównywalne (te są chyba większe ale za to stare bardziej masywne)a nie miał byś może jakiejś fotki side-by-side ze starym metalowym orłem albo z gryfem z IoB? dla dla porównania skali?