Mam marzyć dalej?
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Ale głupoty gadaszIce-T pisze:ja proponuję aby WL mieli fear już tłumacze dlaczego i jak ma działać
maj fear tylko dla jednostek z unit streang 1 powód gdyby tobie machał ktoś przed oczami taką wielką siekiera z niesamowitą precyzja to też byś się bał
No pewnie, 10 obsługantów, 50 multipli i siłę 10 powodująca 10D6 woundów. Bo są słabe.bolce no musa mieć 3 obsługantów albo 10 multipli albo cokolwiek co by je wzmocniło np S7 z pojedynczego albo 6 multipli z S5
A co to, cała armia Wardancerów? Nie przesadzajmy, ja wiem że HE to jest sama elita, szlachta i zaczarowane, nieśmiertelne dziewice, ale chyba nie są aż tak wspaniali? To niech dadzą imperialnej piechocie różne formacje, chyba ich czegoś w tym wojsku nauczyli...albo najlepiej gdyby każda jednostka mogła mieć możliwość walki jakimiś stylami
Bez sensu, ja bym proponował żeby każdy jeden Swordmaster był magiem 1 poziomu. Będzie klimatycznie.style walki dla swordmasterow i za każdych 5 +1 PD do ogólnej puli
Mam nadzieję, że to była odpowiedź żartobliwa. Jeśli nie to, powiem tak. Czy Wam już całkiem odbija??? No ja rozumiem jesteśmy Polakami, chcemy jak najwięcej za jak najmniej, ale bez przesady. Ta armia jest dobra taka jaka jest. Zmiany jakie mogą nastąpić powinny być na podłożu czegoś nowego np nowe jednostki jak u WE. Poco Wam armia wymiataczy i w ogóle najlepsza na świecie? Jaki sens wtedy z grania? Chyba, że jesteście tak słabi, że nie potraficie nic ugrać tym co jest (żarcikNo i nasza balista jest gorsza od tej DE... ich obsługa ma ligh armoura. Jak dla mnie to tak:
-kosy i T5 dla chariotów lub nadal 2 na 1 slot,
-3A dla eagli,
-3 obsługantów i/lub obciecie kosztów bolta do 90pkt.,
-2nd hand weapon dla shadow warriorów,
-ha dla spearelfów i 1pkt w dół lub nadal la i 2pkt w dół,
-arch strzelanie z 2 rzędów i 2pkt w dół,
-ZNIESIENIE INTRYGI,
-2A dla phoenixów i 1pkt w dół,
-stubborn dla lionów tak dlugo jak żyje gień, płaszczyk daje +1As
-4PD bazowe,
-może killing blow dla swordów/ jakiś sv 4+ i ward np. 5+
To takie któreby mnie w pełni uszczęśliwiły.
-4PD bazowe
bolce no musa mieć 3 obsługantów albo 10 multipli albo cokolwiek co by je wzmocniło np S7 z pojedynczego albo 6 multipli z S5
czemu ?? chcielibyscie pozbyc sie wszystkich zasad specialnych ktore cechuja armie ,a sa niekorzystne ??ZNIESIENIE INTRYGI
Ja tam zdania nie zmienieszczurek, co do intrygi to sie mylisz - powinna byc ona zniesiona i to szybko - dziwie sie ze nie wydali erraty jeszcze w 6 edycji..