Euro 2011 - zaciąg

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Robson
Niszczyciel Światów

Re: Euro 2011 - zaciąg

Post autor: Robson »

zrobił prawie to co napisąłeś, dziwnym trafem w kolejnej turze zabiłem sobie maga lorda miscastem, zabijając przy okazji rannego BSB, który stał obok :D
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Robson pisze:zrobił praie to co napisąłeś, dziwnym trafem w kolejnej turze zabiłem sobie maga miscastem, zabijając przy okazji rannego BSB, który stał obok :D
I Ty masz jechac na Euro? :D
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

:D a jak dodam, ze zapomnialem ze mam banner of world dragon i w 1 turze scrolowałem pocisk w oddział z tym właśnie sztandarem? :shock: :lol2: jako relikt pradawnych etc, mam prawo ze względu na wiek, mieć małe problemy z pamięcią i koncentracją :)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

jeszcze powiedz jaki był to pocisk, ludzie wybuchnął śmiechem
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

no nie dokuczaj mi :P ... serio nie pamiętam :lol2:
RIP

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

2D6 S2?

Lolson!

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

ZGADŁEŚ :D
Obrazek

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Dobra odpowiem...
Dalmar pisze:Paweł

Ad1. Nie będę wchodził w polemikę co do naszej bitwy bo chyba obaj wiemy że to nie miejsce na wyjaśnienie sobie takich spraw - nie komentuj tego publicznie i tyle. Jeśli chodzi o 2h to mówiłem o ostatnich 2-3h bitwy i "pomocy" widowni.
Darku

Sam zacząłeś więc miej litość i skończ bo faktycznie na szczęście nie byliśmy tam sami... Dość już.
Dalmar pisze:Ad2. Co do ETC to nie było cie tam, nie było też nikogo z osób z Twojego otoczenia ...
Zgadza się, korzystam tylko z ówczesnych newsów z forum i faktycznie to nie były karniaki tylko warning...?
No i skąd wiesz jakie jest moje "otoczenie"?
Kalesoner pisze: Uważam, że Pasiak jest gorszym graczem WE od Tomka, zwłaszcza na poziomie tworzenia rozpiski i nowych patentów, na masterach na ETC obaj nie zachwycili, aczkolwiek Tomek miał możliwość gry z większością reprezentantów i kandydatów na reprezentantów i większość z nich ograł, np Darka 20 do 0,
Gdybyś chociaż połowę tego wiedział...
Swoją drogą jakimś dziwnym trafem to moje rozpiski się sprawdzają jak daleko sięgnę pamięcią... Ty coś kombinowałeś, na forum coś kminiliście a to moje podejście się sprawdzało i turnieje to pokazywały, mylę się? Moja wina, że ja po prostu dobrze znam leśniaki i wiem czym grać? Jak nie muszę szukać swojego typu rozpiski bo już go znalazłem i się sprawdza to go szlifuję. Wbrew pozorom drzewko daje bardzo duże możliwości i taktyczne i siłowe. Mi się sprawdza i rzadko ginie. Wy grajcie jak chcecie.

Moje wyniki na format ETC nie są oszołamiające bo WE z założenia miały trzymać pkt a nie ciskać się i ryzykować non toper, mi się to udawało bez problemu bo bardziej niż 9-11 nie dostałem w pupę [ to od dwarfów Groszka ;) jego pokurcze to sprinterzy i szarże na 14" to pikuś ] a resztę przynajmniej remisowałem [ nierzadko 13- 14 na plusie kończyłem starcie z najróżniejszymi armiami bo nie tylko pretendenci dobrze grają a rozpiski trzonu są bardzo podobne... szczególnie na wyższych stołach ] co wydaje się dość przyzwoitym wynikiem.
Barbarossa pisze:2D6 S2?

Lolson!
Tylko ciekawym ilu łuczników było w zasięgu do danego unitu i czy hoda też jeszcze była w rękawie ;) bo to zmienia postać rzeczy dość znacznie...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

wszystko było, aczkolwiek jak się dobiłem do herosów to tylko ich poraniłem.

A i co do słuszności rozpisek to takich chyba nie ma bo ani ja ani Pasiak nie jedziemy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Jakby miały jechać WE to żaden z Was by nie pojechał...

Robson
Niszczyciel Światów

2D6 S2?

Lolson!
to było usprawiedliwione, bo po turze strzelania z 22 łuków z 3 herosami w środku zostało 3 herosów w tym ranny bsb ;)

Tutajec

(statystycznie powinieneś zabić 10ciu + hail, a zabiłes 22/23 + 1w na bsb, wiec nie przeginaj mi tu że miałeś pecha ;) )
RIP

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Lidder pisze:Jakby miały jechać WE to żaden z Was by nie pojechał...
Obrazek

No pewnie...
Sam byś pojechał... :lol2:
Robson pisze:
2D6 S2?

Lolson!
to było usprawiedliwione, bo po turze strzelania z 22 łuków z 3 herosami w środku zostało 3 herosów w tym ranny bsb ;)
No właśnie.
Najpierw trzeba znać sytuację a potem oceniać 8)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Obrazek

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Obrazek

Abandoned

Robson
Niszczyciel Światów

normalnie jak gimnazjaliści :D
RIP

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

to ja już nie wiem kogo trolujemy :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Robson pisze:normalnie jak gimnazjaliści :D
Obrazek

@Pasiak.Twoja mina, kiedy podjarałeś się tym sucharem:
Obrazek

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Obrazek

Abandoned

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

To ja tak może dla odmiany merytorycznie. Skaveny na zasadach Euro jajec nie urywają (chyba, że gra nimi Cosmo) co w sumie najlepiej pokazał Białystok (najwyższe miejsce 16 Dimmu). Można narzekać na paringi ale na ETC też lekko nie będzie. Mam nadzieje, że Młody na treningu komandosów wyciągnie ze szczurków jak najwięcej i uda się utrzymać wynik jaki rok temu wyciągnął Cosmo.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Najpierw niech pozna zasady własnej armii :mrgreen:

ODPOWIEDZ