Euro 2011 - zaciąg
Moderator: swieta_barbara
Re: Euro 2011 - zaciąg
zrobił prawie to co napisąłeś, dziwnym trafem w kolejnej turze zabiłem sobie maga lorda miscastem, zabijając przy okazji rannego BSB, który stał obok 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Dobra odpowiem...
Sam zacząłeś więc miej litość i skończ bo faktycznie na szczęście nie byliśmy tam sami... Dość już.
No i skąd wiesz jakie jest moje "otoczenie"?
Swoją drogą jakimś dziwnym trafem to moje rozpiski się sprawdzają jak daleko sięgnę pamięcią... Ty coś kombinowałeś, na forum coś kminiliście a to moje podejście się sprawdzało i turnieje to pokazywały, mylę się? Moja wina, że ja po prostu dobrze znam leśniaki i wiem czym grać? Jak nie muszę szukać swojego typu rozpiski bo już go znalazłem i się sprawdza to go szlifuję. Wbrew pozorom drzewko daje bardzo duże możliwości i taktyczne i siłowe. Mi się sprawdza i rzadko ginie. Wy grajcie jak chcecie.
Moje wyniki na format ETC nie są oszołamiające bo WE z założenia miały trzymać pkt a nie ciskać się i ryzykować non toper, mi się to udawało bez problemu bo bardziej niż 9-11 nie dostałem w pupę [ to od dwarfów Groszka
jego pokurcze to sprinterzy i szarże na 14" to pikuś ] a resztę przynajmniej remisowałem [ nierzadko 13- 14 na plusie kończyłem starcie z najróżniejszymi armiami bo nie tylko pretendenci dobrze grają a rozpiski trzonu są bardzo podobne... szczególnie na wyższych stołach ] co wydaje się dość przyzwoitym wynikiem.
bo to zmienia postać rzeczy dość znacznie...
DarkuDalmar pisze:Paweł
Ad1. Nie będę wchodził w polemikę co do naszej bitwy bo chyba obaj wiemy że to nie miejsce na wyjaśnienie sobie takich spraw - nie komentuj tego publicznie i tyle. Jeśli chodzi o 2h to mówiłem o ostatnich 2-3h bitwy i "pomocy" widowni.
Sam zacząłeś więc miej litość i skończ bo faktycznie na szczęście nie byliśmy tam sami... Dość już.
Zgadza się, korzystam tylko z ówczesnych newsów z forum i faktycznie to nie były karniaki tylko warning...?Dalmar pisze:Ad2. Co do ETC to nie było cie tam, nie było też nikogo z osób z Twojego otoczenia ...
No i skąd wiesz jakie jest moje "otoczenie"?
Gdybyś chociaż połowę tego wiedział...Kalesoner pisze: Uważam, że Pasiak jest gorszym graczem WE od Tomka, zwłaszcza na poziomie tworzenia rozpiski i nowych patentów, na masterach na ETC obaj nie zachwycili, aczkolwiek Tomek miał możliwość gry z większością reprezentantów i kandydatów na reprezentantów i większość z nich ograł, np Darka 20 do 0,
Swoją drogą jakimś dziwnym trafem to moje rozpiski się sprawdzają jak daleko sięgnę pamięcią... Ty coś kombinowałeś, na forum coś kminiliście a to moje podejście się sprawdzało i turnieje to pokazywały, mylę się? Moja wina, że ja po prostu dobrze znam leśniaki i wiem czym grać? Jak nie muszę szukać swojego typu rozpiski bo już go znalazłem i się sprawdza to go szlifuję. Wbrew pozorom drzewko daje bardzo duże możliwości i taktyczne i siłowe. Mi się sprawdza i rzadko ginie. Wy grajcie jak chcecie.
Moje wyniki na format ETC nie są oszołamiające bo WE z założenia miały trzymać pkt a nie ciskać się i ryzykować non toper, mi się to udawało bez problemu bo bardziej niż 9-11 nie dostałem w pupę [ to od dwarfów Groszka

Tylko ciekawym ilu łuczników było w zasięgu do danego unitu i czy hoda też jeszcze była w rękawieBarbarossa pisze:2D6 S2?
Lolson!

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Jakby miały jechać WE to żaden z Was by nie pojechał...
to było usprawiedliwione, bo po turze strzelania z 22 łuków z 3 herosami w środku zostało 3 herosów w tym ranny bsb2D6 S2?
Lolson!

Tutajec
(statystycznie powinieneś zabić 10ciu + hail, a zabiłes 22/23 + 1w na bsb, wiec nie przeginaj mi tu że miałeś pecha

RIP
Lidder pisze:Jakby miały jechać WE to żaden z Was by nie pojechał...

No pewnie...
Sam byś pojechał...

No właśnie.Robson pisze:to było usprawiedliwione, bo po turze strzelania z 22 łuków z 3 herosami w środku zostało 3 herosów w tym ranny bsb2D6 S2?
Lolson!![]()
Najpierw trzeba znać sytuację a potem oceniać

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Robson pisze:normalnie jak gimnazjaliści

@Pasiak.Twoja mina, kiedy podjarałeś się tym sucharem:

To ja tak może dla odmiany merytorycznie. Skaveny na zasadach Euro jajec nie urywają (chyba, że gra nimi Cosmo) co w sumie najlepiej pokazał Białystok (najwyższe miejsce 16 Dimmu). Można narzekać na paringi ale na ETC też lekko nie będzie. Mam nadzieje, że Młody na treningu komandosów wyciągnie ze szczurków jak najwięcej i uda się utrzymać wynik jaki rok temu wyciągnął Cosmo.

Najpierw niech pozna zasady własnej armii