Raz wyjątkowo wyręczę Maćka. Otóż nie jest to zwyczaj firmowy. Takie portreciki w klimacie zrobił Kerim jakiś rok temu na użytek Dżentelmenów i naszego projektu Enoch III (niestety niedokończonego z powodu chronicznego braku czasu). Zapraszam do odwiedzenia strony - to powinno rzucić nieco więcej światła... Graficzki nie miały żadnego formalnego powiązania z GW. To tylko ukłon w stronę Kerima, który sporo się nasiedział nad nimi.spot pisze: BTW. Jak zobaczyłem graficzkę to mi się takie porównanie nasunęło. Jakieś 2,3 lata temu, Twój kolega z pracy, niejaki Artur S., "dał sobie" zrobić portrecik, na której był w pancerzu Space Marine (o ile mnie pamięć nie zawodzi:). Ludzie mieli niezły ubaw. To jakiś zwyczaj firmowy?
GT - coś wiadomo?
- Kaiserschlacht
- Staroświatowiec
info nt. turnieju juz dawno sie pojawilo. dzisiaj powinny pojawic sie zasady do poszczegolnych systemow.spot pisze:Szaman, mam nadzieję, że info na temat turnieju pojawi się b. szybko,
faktyczniespot pisze:bo na razie strona służy tylko do do jednego celu - lansowania Twojej osoby.
"I fart in your general direction" 
eeehhh narzekacie, oczywiste jest że graczy najbardziej dotyczą reguły wystawienia itd, ale poślizg kilku dni między uruchomieniem strony a wrzuceniem na nią reguł jest jak najbardziej do przyjęcia. Ale ja też nie mogę się doczekać żęby w regulaminie móc przeczytać że na serio nie ma speciali, liczą się tylko wyniki z bitew i gramy na 2500
SUPER
jeszcze pare godzin i bedziesz sie moglSzczur6 pisze:Ale ja też nie mogę się doczekać żęby w regulaminie móc przeczytać że na serio nie ma speciali, liczą się tylko wyniki z bitew i gramy na 2500![]()
![]()
![]()
SUPER
Informacja na temat turnieju pojawiła sie wcześniej na ne.gamesworkshop. To co jest w chwili obecnej na stronie eegt to działy: news, tickets, venue i staff. Uważasz, że strona eegt wnosi dużo więcej (na chwilę obecną oczywiście) niż notka na stronie gw? Jesli tak, to pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić.
Proszę nie zapomnijcie też o takim detalu jak first come first served w przypadku biletów. (chyba w dziale tickets, nieprawdaż?)
Proszę nie zapomnijcie też o takim detalu jak first come first served w przypadku biletów. (chyba w dziale tickets, nieprawdaż?)
Jeszcze nie jest za późno - dawaj lepsze zdjęcie. Może być to a la Viking z działu Staff.Szaman pisze:faktyczniespot pisze:bo na razie strona służy tylko do do jednego celu - lansowania Twojej osoby.. gdybym sie wczesniej zorientowal, to podeslalbym webmasterom jakies ciekawsze zdjecia.
dzialy na stronie EEGT wnosza wiecej informacji, niz strona NE. ale mozesz sie ze mna nie zgadzac. pisalem juz wczesniej na forach, ze musze czekac na poprawionego rules packa i jak tylko go dostane - i bedzie bezbledny - to go natychmiast opublikujemy. dostalem go w piatek, mial jeszcze troche bledow, wiec musialem go poprawic. nie chce umieszczac bubla, do ktorego bede musial potem wprowadzac co chwila erraty.spot pisze:Informacja na temat turnieju pojawiła sie wcześniej na ne.gamesworkshop. To co jest w chwili obecnej na stronie eegt to działy: news, tickets, venue i staff. Uważasz, że strona eegt wnosi dużo więcej (na chwilę obecną oczywiście) niż notka na stronie gw? Jesli tak, to pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić.
a po co to pisac? jest 200 biletow. to chyba oczywiste, ze first come first served. dopiszemy tylko, ze jest 200 miejsc na wszystkie systemy, a nie na kazdy.spot pisze:Proszę nie zapomnijcie też o takim detalu jak first come first served w przypadku biletów. (chyba w dziale tickets, nieprawdaż?)
bedzie galeria z poprzedniego GT - tam sie bedziesz mogl delektowac zdjeciami.spot pisze:Jeszcze nie jest za późno - dawaj lepsze zdjęcie. Może być to a la Viking z działu Staff.Szaman pisze:faktyczniespot pisze:bo na razie strona służy tylko do do jednego celu - lansowania Twojej osoby.. gdybym sie wczesniej zorientowal, to podeslalbym webmasterom jakies ciekawsze zdjecia.
- Loremaster
- Oszukista
OK ja chciałem tylko poinformowac osoby(Halfing, Crus, Thurion, Rzymek, Spot), ktore razem ze mna robiły to zamówienie na bilety ze juz wczoraj zostały wszytskie dane i nr.karty wysłane, więc teraz zostaje tylko czekać na bileciki:)
Szaman pisze:dzialy na stronie EEGT wnosza wiecej informacji, niz strona NE. ale mozesz sie ze mna nie zgadzac. pisalem juz wczesniej na forach, ze musze czekac na poprawionego rules packa i jak tylko go dostane - i bedzie bezbledny - to go natychmiast opublikujemy. dostalem go w piatek, mial jeszcze troche bledow, wiec musialem go poprawic. nie chce umieszczac bubla, do ktorego bede musial potem wprowadzac co chwila erraty.spot pisze:Informacja na temat turnieju pojawiła sie wcześniej na ne.gamesworkshop. To co jest w chwili obecnej na stronie eegt to działy: news, tickets, venue i staff. Uważasz, że strona eegt wnosi dużo więcej (na chwilę obecną oczywiście) niż notka na stronie gw? Jesli tak, to pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić.
a po co to pisac? jest 200 biletow. to chyba oczywiste, ze first come first served. dopiszemy tylko, ze jest 200 miejsc na wszystkie systemy, a nie na kazdy.spot pisze:Proszę nie zapomnijcie też o takim detalu jak first come first served w przypadku biletów. (chyba w dziale tickets, nieprawdaż?)
bedzie galeria z poprzedniego GT - tam sie bedziesz mogl delektowac zdjeciami.spot pisze:Jeszcze nie jest za późno - dawaj lepsze zdjęcie. Może być to a la Viking z działu Staff.Szaman pisze: faktycznie. gdybym sie wczesniej zorientowal, to podeslalbym webmasterom jakies ciekawsze zdjecia.
Na stronie ne.games-workshop "stoi" napisane, że:
The event will use the standard UK GT rule pack (available on the UK GT website). The only differences are that for Warhammer we will use 2500 pts and for Warhammer 40,000 we will use 2000 pts. Lord of the Rings is unchanged.
czyżby był z błędami?
Ale dobrze, zaczekamy - u NAS będzie bez błędów.
Ten detal o 200 miejscach na turniej (i w domyśle niedookreślonej liczbie miejsc na poszczególne turnieje) to doprawdy SZCZEGÓŁ wart podkreślenia na stronie eegt.
Nie chodziło mi o galerię z 2005, choć na nią też czekam. Pisałem o Twoim zdjęciu na stronie głównej eegt.
Pozdrawiam serdecznie życząc jak najmniej potknięć.
@Loremaster
I chwała niech Ci będzie za to. Na t-shirty też zaczekamy:)
niektore rzeczy trzeba bylo zmienic - dopiero bys sie usmial czytajac, ze wejscie na EEGT jest tylko przez Warhammer World (a tak bylo), albo, ze witamy wszystkich na GT UK... poza tym my musielismy z trzech osobnych rules packow zrobic jeden wspolny.spot pisze:Na stronie ne.games-workshop "stoi" napisane, że:
The event will use the standard UK GT rule pack (available on the UK GT website). The only differences are that for Warhammer we will use 2500 pts and for Warhammer 40,000 we will use 2000 pts. Lord of the Rings is unchanged.
czyżby był z błędami?
juz zrobione.spot pisze:Ten detal o 200 miejscach na turniej (i w domyśle niedookreślonej liczbie miejsc na poszczególne turnieje) to doprawdy SZCZEGÓŁ wart podkreślenia na stronie eegt.
nie jest potrzebne. czyzbym na rysunku nie byl podobny?spot pisze:Nie chodziło mi o galerię z 2005, choć na nią też czekam. Pisałem o Twoim zdjęciu na stronie głównej eegt.
pozdrawiam rowniez, podziekuje - co by nie zapeszac - po impreziespot pisze:Pozdrawiam serdecznie życząc jak najmniej potknięć.
- Loremaster
- Oszukista
OK ja dostalem potwierdzenie od GW ze wszystko ze jest ok z danymi i kasa 
a mi sie to mega podobaSzczur6 pisze:WFB wygląda ok, faktycznie musiały być korekty bo wygląda wszystko cacy. tylko te 2 i pół godziny na bitwę boli...... 2500 to sporo.
a same 2,5 godziny na 2,5k w zupelnosci starcza, oczywiscie normalnym ludziom, bo niektorzy to nawet w 4h by sie nie wyrobili... ostatnio jak gralismy turniej na 2k to biwty sie konczyly w 90% w 1,5-2h, oczywiscie nie liczac tych w.w. osob...
watpliwosci mam co do sytemu 1-3 za bitwy... no i wogle, czy draw oznacza rowniotkie wyniki typu 1361 do 1361, czy beda jakies przedzialy? bo na chwile obecna to ten system wydaje sie byc mocno kulawy..
adres do podeslania znasz jak juz bilet u Ciebie bedzieLoremaster pisze:OK ja dostalem potwierdzenie od GW ze wszystko ze jest ok z danymi i kasa
pzdr !!
wafi pisze:Wlasnie skonczylem wrzucac na strone regulaminy systemow. zapraszam do komentowania i psioczenia
Mówisz - masz.
The only exception is that you can never play the same opponent twice in the first five rounds; should this happen, a referee will step in and sort things out so that you will face a fresh opponent of a suitable calibre. This usually means moving you either up or down the tables to swap you around - it isn't THAT critical as to exactly which table you're on, as long as you play a relatively well-matched opposing player.
Przez moment miałem wrażenie, że będzie 6 bitew. Ale jednak 5:)
To tak na pierwszy rzut oka.
mimo wszystko milo by bylo gdybyscie tez tutaj odpowiadali, nie kazdemu sie chce rejestrowac na n-tym forum...wafi pisze:Chcac uniknac odpowiadania kilka razy nate same pytania najlepiej zadawajcie je na forum gt w Q&ACrusader pisze: Czy WE nigdy nie mogą wystawiac lasów?
pzdr
liczysz VP z rulebooka. draw to draw, a zwyciestwo zaczyna sie od minora. system nie jest zly - wez pod uwage, ze i tak licza sie male punkty...thurion pisze:watpliwosci mam co do sytemu 1-3 za bitwy... no i wogle, czy draw oznacza rowniotkie wyniki typu 1361 do 1361, czy beda jakies przedzialy? bo na chwile obecna to ten system wydaje sie byc mocno kulawy..
informacja bedzie. w tej chwili negocjujemy z kilkoma roznej klasy hotelami.Tadeusz pisze:A co z hotelami?
Były jakieś infa że mają być hotele w których ma dla uczestników być jakaś zniżka, czy to prawda? I ile będzie to kosztować (hotel)