Figurkowy Hyde Park

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Re: Figurkowy Hyde Park

Post autor: Booxi »

allego chyba stoi teraz jeden
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Chodzi mi raczej o odnalezienia jaki miałem model dlatego szukam spisu.

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

był tlyko jeden krasnal na szczudłach z tego co pamiętam. Nawet wydany z takim snotlingiem czy czymś w parze są cholernie drodze. solo koleś na szczudąłch jakieś 30 zł na ebayu
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"

Awatar użytkownika
de_wil
Mudżahedin

Post autor: de_wil »

Booxi pisze:był tlyko jeden krasnal na szczudłach z tego co pamiętam. Nawet wydany z takim snotlingiem czy czymś w parze są cholernie drodze. solo koleś na szczudąłch jakieś 30 zł na ebayu
ja kojarzę 2. jeden preslota, a drugi już slotowy (ze snotlingiem z piłą w komplecie) - wzór dość powszechny, spotykany najczęściej sam. :)
...

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

a czy wzory nie są identyczne przypadkiem ? no poza slotem

Awatar użytkownika
de_wil
Mudżahedin

Post autor: de_wil »

...

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

no prosze prosze... zawsze sie człowiek czegoś nowego dowie...

Awatar użytkownika
Gremli
Mudżahedin

Post autor: Gremli »

Jest do kupienia taka opcja z kolesiem na szczudłach: http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1140287
Ja tu tylko sprzątam.

Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

Post autor: Cormagh »

de-wil pięknie to wszystko wytłumaczył =D>

Ja dodałbym tylko od siebie, że figurka slotowa solo jest dość powszechnie dostępna (i wciąż produkowana, jak zauważył Gremli), a pokurcz z piłą od kompletnej wersji, to goblin, a nie snotling (wbrew temu, co przy kuflu mawiają Długobrodzi, w III edycji orki i gobliny były lichej postury :wink: ), jest trudny do zdobycia i podbija cenę zestawu 4-krotnie.
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

!!!! W KRAKOWIE ZACZĄŁ PADAĆ ŚNIEG WIEC I CORMAGH PRZEBUDZIŁ SIĘ Z JESIENNEGO SNU !! XDD Lubię To!

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

albo wlasnie odwrotnie.
z powodu przebudzenia sie cormagha zaczal padac snieg i to nie tylko w krakowie bo we wroclawiu tez :D
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Alleluja :!: Cormagh :!:
Przyznaj się - obudziłeś się tylko dlatego , co by jakiś prezent świąteczny wyfasować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobrze Cię znowu zobaczyć na forum :D

Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

smiejagreg pisze:Alleluja :!: Cormagh :!:
Przyznaj się - obudziłeś się tylko dlatego , co by jakiś prezent świąteczny wyfasować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobrze Cię znowu zobaczyć na forum :D
A żebyś wiedział!
Stare krasnoludzkie przysłowie mówi, że niespłacone w danym roku długi i niedotrzymane obietnice przynoszą pecha, więc ze sporym opóźnieniem (ale jednak) zamieściłem w Katalogu Brodaczy drugą część artykułu o krasnoludzkich komandach - taki gwiazdkowy prezencik.
I nie myślcie sobie, że jak się nie ujawniam, to nie wiem, co się na forum wyprawia - mam na Was oko 8)
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Myślałem, że Ty chcesz wyfasować prezenty, a Ty tu je rozdajesz jak jakiś Santa Claus :P
Dzięki za artykuł. Kurde, ale ze mnie noobek :oops: , nie wiedziałem nawet, że były 2 wersje standartenfuhrera armii :mrgreen: . Jakoś nigdy mu się nie przyglądałem, a tu siurpryza #-o .

Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

Z okazji zbliżającej się wielkimi krokami pierwszej gwiazdki, życzę Wam wszystkim wesołych, spokojnych i pełnych radości świąt Bożego Narodzenia, wypasionych prezentów pod choinką, a w przyszłym roku nowych figurkowych zdobyczy, pięknie pomalowanych regimentów i Księgi Armii, za którą nie będziemy się musieli wstydzić :mrgreen:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Wesołych Świąt, wszystkim malarzom życzę co najmniej Golden Daemona a pod choinką wszystkim brakującego regimentu :D .

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

Wszystkiego najlepszego, jak najdłuższej brody, bukłaka niekończącego się spirytusu, celnych strzałów, ostrych toporów, ciężkich młotów, jeszcze cięższych zbroi, a tak z życia wielu wygranych i pięknie pomalowanych regimentów;). Wracam do malowania:P
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
Denn
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Denn »

Obrazek

Czy to jak link wskazuje jest dwarf lord with great weapon? Czy jest on dostepny normalnie w sklepach?
Woot?

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Jeżeli stwierdzisz, że to wygląda jak great weapon to tak, na drugie pytanie też raczej tak

Awatar użytkownika
Kroon
Mudżahedin

Post autor: Kroon »

Jeżeli patrząc na to, że broń prawie sięga mu do szyi to jest GW :)

Raczej ten model jest już dostępny tylko i wyłącznie przez MO.
Dwarfs - 3/0/2

ODPOWIEDZ