p.s. jeśli chodzi o ścisk, to nie będzie takowego

Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
DMP w Łodzi. Z dwóch boków, z dołu oraz z góry jak ktoś na krześle stanąłMarys pisze:p.s. jeśli chodzi o ścisk, to nie będzie takowego chyba nie było jeszcze mastera na którym był dostęp z 4 stron do każdego stołu?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Zamiast piwka koledze może byś zwrócił 132 złote za katapulty TK, które od Ciebie "kupiłem", co? Bo widzę, że na PMki dotyczące tej sprawy nie odpisujesz, ale w tematach innych się bezczelnie udzielasz... Weź się ogarnij, bo ja tej sprawy nie odpuszczę, bo nie mam zamiaru pozwolić się okradać.Dmtrij pisze:Denis Helupe ci dam. piwko.
Denis pisze:sorry sorry o co tu chodzi ?? ja nikomu klop do Tk niesprzedawałem i zadnych wiad od Ciebie nie mam wiec niewiem o co tu chodzi ??
Jeżeli chcesz mi zrobic antyreklame to fakt dobry sposób...
1 armię? A nie jest tak, że łamiemy sojusz?Rince pisze:Nie wiem czy ta kwestia byla wczesniej poruszana, ale czy 1 punkt za generala w BG to nie jest lekka przesada, zwazywszy, ze wystarczy sprowadzic jedna armie do 3 bpkow? W wiekszosci armii b.ciezko zmiescic wiecej niz 4-5 sztandarow.