Malarskie inspiracje Starego Świata
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Malarskie inspiracje Starego Świata 28.12 Herald of Nur
Tak, masz rację, ja cały czas traktuję chaos globalnie
...
No to z okazji Dnia Nurgla kolejny pomalowany w mojej kolekcji figs a mianowicie Plague Toad robiący jako - Beast of Nurgle 
Jednocześnie oświadczam, że zgłaszam tą ślicznotę do Play Mini Of The Month XLVIII

Jednocześnie oświadczam, że zgłaszam tą ślicznotę do Play Mini Of The Month XLVIII

Ostatnio zmieniony 29 gru 2013, o 22:48 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny paskudnik - lewy oczodół gromi...
Ale paskud - gratki!
Ten mi się bardziej podoba od heralda 
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Chyba Twoja najlepsza praca! Wielkie gratulacje, za to "przydymione" spojrzenie i ogólne wrażenie oślizgłości i choroby. Za nic w świecie nie dotknąłbym czegoś, co tak wygląda! 
Dzięki za miłe słowoNaviedzony pisze:Chyba Twoja najlepsza praca! Wielkie gratulacje, za to "przydymione" spojrzenie i ogólne wrażenie oślizgłości i choroby. Za nic w świecie nie dotknąłbym czegoś, co tak wygląda!
Skóra była robiona tradycyjnymi farbkami a więc :Kuros pisze:używałeś tej nowej farbki od gw czy jest jakiś przepis na taką odrażającą skórę
- Dead Forest Green
- Thraka Green (wash)
- Rozjaśnienie Dead Forest Green + Nurgling Green
- Sepia (wash)
- bomble - averland sunset + wash sepia + czerwony wash
- na koniec ostateczne rozjaśnienia Nurgling Green
- śluz - Nurgle's Rot (nowy technical - świetny)
- krew - Blood for the Blood god (j.w
Boska bestia!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Porządnie machnięte kraśki...
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Czekam na resztę, będa musieli zajeb... wyglądać:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Chyba tak, choć nie wiem jakidzikki pisze:Wyglądają świetnie. Kolory się ładnie ze sobą połączyły. Mam pytanie - czy ten jeden krasiek to nie jest lord (ten pierwszy po lewo w pierwszym szeregu)?
Albo mi sie wydaje albo na brzegach Ci sie piasek nie przykleił do podstawek
Malowanie modeli świetne, ale te ranty imo troche przytłaczają oddział. Imo za grube, za wysokie. Ale to pewnie pomysł klienta
Malowanie modeli świetne, ale te ranty imo troche przytłaczają oddział. Imo za grube, za wysokie. Ale to pewnie pomysł klienta
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Fakt, miejscami się nie przykleił i nie wiem dlaczego-Qc- pisze:Albo mi sie wydaje albo na brzegach Ci sie piasek nie przykleił do podstawek![]()
Movement tray jest w sumie mój i użyłem do robienia zdjęcia ale fakt, że u krasi wygląda to trochę przytłaczającoMalowanie modeli świetne, ale te ranty imo troche przytłaczają oddział. Imo za grube, za wysokie. Ale to pewnie pomysł klienta
Dzięki za miłe słowa wszystkim
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny
. Poszedłeś w zupełnie inną kolorystyke, niż ja, całkiem zacnie to wyszło...