Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04 wyniki str 25
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
mięsny jeż, mięsny jeż, Ty go zjesz, Ty go zjesz!
Master nie jest do ligi, jedziemy po sławę!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Bardziej konfudujący jest fakt, że taki old boy o zgłoszenie do ligi dba
BoB to master sam w sobie, czy jest zgłoszony czy nie jest, srał to pies!
Na jakie stoły gramy? Chrzest bojowy euro mapek?
Akadera jest w trakcie liczenia czy nam starczy makiet na eurostoły. Prawdopodobnie zabraknie nam trochę jezior i zastąpimy je jakimiś podobnymi terenami na kilku stołach (ruiny, pola,lasy?). Ale raczej spodziewajcie się chrzestu
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Niektórzy jadą te 600km po wpis do ligi.Maciek Paraszczak pisze:Ten zapisek przy turnieju na stronie ligi jest strasznie konfudujący. Szczególnie dla takich odbojów jak ja, którzy nie siedzą za bardzo w temacie.
Master jest zaliczony. To tylko żydomasoński spisek by Andrzej nie wygrał ;]
A bo mi taki głupi pomysł wpadł do głowy, żeby może pojechać, więc sprawdzam wszystko co się da. Ale już się wyleczyłem To byłoby niepoważne, muszę przynajmniej z 10 bitew na tą 8 edycje zagrać zanim sie wybiorę kilkaset km.Cauliflower pisze:Bardziej konfudujący jest fakt, że taki old boy o zgłoszenie do ligi dba
- swieta_barbara
- habydysz
Jesli na mastera po przerwie, to tylko na boba albo bazyla, najlepsza frekwencja. Masz jeszcze 2 tygodnie, ograsz sie :-]
Nie marudź Maciek, jak przyjedziesz masz 2 browce od Don Siweusza.Maciek Paraszczak pisze:A bo mi taki głupi pomysł wpadł do głowy, żeby może pojechać, więc sprawdzam wszystko co się da. Ale już się wyleczyłem To byłoby niepoważne, muszę przynajmniej z 10 bitew na tą 8 edycje zagrać zanim sie wybiorę kilkaset km.Cauliflower pisze:Bardziej konfudujący jest fakt, że taki old boy o zgłoszenie do ligi dba
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Dokładnie, jedź for fun, a w 2 tygodnie to można na luzie kilka bitew rozegrać
Jeszcze zależy jaka armia, w niektórych myślenie jest ograniczone..... aj zbanowali chosenów.... no ale jeszcze kilka pozostaje
P.S. Piękny ten miecz.... takiego jeszcze nie mam
Jeszcze zależy jaka armia, w niektórych myślenie jest ograniczone..... aj zbanowali chosenów.... no ale jeszcze kilka pozostaje
P.S. Piękny ten miecz.... takiego jeszcze nie mam
miecz wygląda trochę jak plastikowa zabawka.Cauliflower pisze:P.S. Piękny ten miecz.... takiego jeszcze nie mam
BoB 2013 będzie miał w nagrodach już miecze świetlne