14.04.2012 Płomienie FENIXA XIII 2400pts EURO [Włocławek]
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Re: 14.04.2012 Płomienie FENIXA XIII 2400pts EURO [Włocławek
Dzięki za wszystkie gry, grało się bardzo przyjemnie, będę wesoło wspominał te Płomienie( między innymi dlatego, że to mój pierwszy turniej ). Dziękuję wszystkim, którzy brali udział w turnieju, a przede wszystkim moim przeciwnikom i Rudobrodemu, który pokazał że WOCH ma silną nie tylko magię (i złożył się ze mną na pizzę ). Mam nadzieję że nadchodzące płomienie w czerwcu będą miały podobną atmosferę.
Salamander Leslau
Dzięki za turniej.
Fajnie było wygrać, szczególnie że w ogóle się pierwszego miejsca nie spodziewałem.
No i jeszcze grając Szczurami Voodoo.
Było naprawdę fajnie - dzięki świetnej kompanii wyjazdowej (Bless, Gąsior i Rybka), spotkaniu się z Zembolem i super fajnej atmosferze stworzonej przez ekipę z Włocławka, z Shinue na czele. A zwycięstwo na koniec to miłe ukoronowanie.
Fajnie było wygrać, szczególnie że w ogóle się pierwszego miejsca nie spodziewałem.
No i jeszcze grając Szczurami Voodoo.
Było naprawdę fajnie - dzięki świetnej kompanii wyjazdowej (Bless, Gąsior i Rybka), spotkaniu się z Zembolem i super fajnej atmosferze stworzonej przez ekipę z Włocławka, z Shinue na czele. A zwycięstwo na koniec to miłe ukoronowanie.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
- rudobrody79
- Falubaz
Pedrodilgur miło mi, że tak piszesz.
To prawda, na turnieje lepszy klepacz niż mag-lord. po kilku starciach na turniejach doszedłem do takiego wniosku.
Powodzenia podczas dalszych bitew WoCh-em !!! pozdrawiam i dzięki za miłe przyjęcie dla graczy z Włocławka !!!!
To prawda, na turnieje lepszy klepacz niż mag-lord. po kilku starciach na turniejach doszedłem do takiego wniosku.
Powodzenia podczas dalszych bitew WoCh-em !!! pozdrawiam i dzięki za miłe przyjęcie dla graczy z Włocławka !!!!