Mielec - Hetera - 2.03 - 4CT! (1sza odsłona)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Nina_love
Chuck Norris

Re: Mielec - Hetera - 2.03 - 4CT! (1sza odsłona)

Post autor: Nina_love »

Dzięki za fajne bitwy: Murmandamus, Adam Kalinowski i Pieter - cieszę się, że zagraliśmy do końca. Wygrać tura w ostatnim dniu "starych danonków" to mega miła opcja.

I dzięki, że chciało się Wam przyjechać na tosty :)

Awatar użytkownika
Pieter
Wałkarz

Post autor: Pieter »

Turniej mega! Organizacja super poza obsuwą czasową, ale dzięki temu można było popatrzeć na inne bitwy. Dzięki przeciwnikom za sympatyczne i wymagające gry (Wolff, Bojo oraz Nina_love). Gratulacje dla podium =D> Widzimy się na kolejnym turnieju. No i oczywiście tosty palce lizać :D

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Post autor: White Lion »

Wyniki 4CT:

Mielec 165
Lublin 156
Kielce 140
Radom 129

zapraszamy do Kielc 20 kwietnia (sobota) tradycyjnie do Muzeum Zabawek.

Wkrótce Wojtas wrzuci temat z turniejem.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

Awatar użytkownika
Ukalez
Falubaz

Post autor: Ukalez »

Dzięki wszystkim za świetny turniej. Wszystko ekstra, tostów się objadłem że hej :D

Przeciwnikom również dziękuję za mile spędzony czas przy stole.

Do zobaczenia wkrótce i gratulacje dla Nina_love za pożegnanie starego booka DoCh z przytupem =D>
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.

Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"

I love this game... :D

Bastor
Chuck Norris

Post autor: Bastor »

Ja również przyłącze się do podziękowań.
Po pierwsze:
- za naprawdę ŚWIETNY turniej. I nie tylko dlatego, że były tosty i jak zawsze - doborowa kompania.
Osobiście - to był mój NAJFAJNIEJSZY turniej OD LAT!
Po drugie:
- za kapitalne... ale naprawdę KAPITALNE bitwy
1. DUDI - dzięki za emocje, niespodziewane zwroty akcji, za tego niedouczonego inżyniera w Czołgu (Dudi w 3 kolejnych turach 3 razy wziął kość do ręki - i rzucił 3 razy MISFIRE :twisted:) i za pokazanie jak naprawdę dobrze można grać Imperium
2. CZOPEK - dzięki za emocjonującą bitwę i podobnie niespodziewane zwroty akcji! To była moja pierwsza bitwa z nowym WoCH'em!
3. KONDEK - naprawdę świetna bitwa! Trudna, z wyzwaniem, z zabawnymi momentami (kowboj na pegazie, który miał zamiar zarżnąć mojego GreySeera spadł od efektu "miscast", który wywołał inny DarkElficki pegazista swoim przedmiotem - to był chyba pierwszy przypadek "ofensywnego miscasta" w historii - przynajmniej w mojej karierze :mrgreen:

Naprawdę - dawno nie miałem już tak sympatycznych i bez spinek bitew. LUBLIN rządzi!
Po trzecie:
za to że spodobał się Wam mój Dark Emisary - szkoda, że nie mógł wyjść na swojej bagiennej dioramce... ale i tak go doceniliście :mrgreen:

@Spięty - i nie gniewaj się za tą "spinkę" pod koniec pierwszej rundy - takie emocje były w bitwie z Dudim, że te 5 minut naprawdę wszystko mogły zmienić (i zmieniły bo Dudi dzięki temu odrobił furę punktów - dzięki czemu wyszedł na remis!) =D>

Do zobaczenia w Kielcach!

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

A ja tak tylko od siebie dodam, że Cierniowa tarcza to augemnt nie RiP :lol2: Pozdro dla tego co wie o co chodzi ;)

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Post autor: White Lion »

4. SHIELD OF THORNS Cast on 9+
At the Wizard's command, crawling brambles burst from the ground, forming a living barrier around his allies.
Remains in play.
Shield of Thorns is an augment spell with a range of 24".
At the end of each Magic phase, any enemy unit in base contact with the target suffers 2D6 Strength 3 hits.

ja tu widzę augment i RIP jednocześnie :)
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

No to spoko :P

Awatar użytkownika
medzik
Chuck Norris

Post autor: medzik »

kubencjusz pisze:A ja tak tylko od siebie dodam, że Cierniowa tarcza to augemnt nie RiP :lol2: Pozdro dla tego co wie o co chodzi ;)
augment nie wyklucza RIP i na odwrót, jedno w zasadzie nie ma nic do drugiego jak sama nazwa wskazuje

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

Dobrze wiedziec:D do następnego razu Kuba:P
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Wszystko przez Ciebie pingu. Zamiast samemu sprawdzić to kurde słucham jak jakieś bezmózgowie :P

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

wiesz że ja gram df to rzadko czaruje :P
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Qba
Chuck Norris

Post autor: Qba »

Jeszcze trochę zdjęć dzięki uprzejmości sympatycznego kolegi:
http://gladysek.net/priv/hetera/
instagram.com/kuba.michonski

ODPOWIEDZ