ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Re: ORLE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Jako że nie muszę już mieć parcia postanowiłem wygrać pewien zakład, który chodzi po forum od pewnego czasu i wygrać, bądź zając miejsce na podium orkami. Z tego też powodu chciałbym pożyczyć armię Orków. Pisałem już do paru ludzi na PW, ale gdyby ktoś miał i nie używał byłbym bardzo zobowiązany. Odpisujcie proszę szybko bo mija niedługo termin składania rozpisek.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec

Mega!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- swieta_barbara
- habydysz
Chcesz sie ze mna Golona o butelke wodki zalozyc? Do konca ligi 2013, singlowy master - top 3 orkami. Jak wygrasz, stawiam Ci na Bazylu flache. Jak nie, to Ty mi.
bedzie glupio jak Golonek nie bedzie w stanie armii na mastera wystawic 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
tylko się nie pomyl, bo nie chcemy znać konsekwencji gwałtu na orku ...Golonka pisze:Biorę! Przyjmuję oba zakłądy. Jak kraść to miliony jak gwałcić to księżniczki jak wygrywać to orkamiFluffy życie mi ratujesz
Jednak ciągle potrzebuję 8 trolli
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Zajebiście! To teraz treningi z orkami, nie z lizziami. W ramach rekompensaty za dziś mogę do cb podjechać jeśli masz na czym grać, cobys dupy już nie musiał ruszać :p
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Laik o której planujecie zakończyć turniej? Nie będę ukrywał, że wybycie ze szczyrku jest trudniejsze niż z jakiegoś wiekszego miasta gdy musisz być na czas w innym miejscu co by zdążyć na transport. W moim przypadku muszę być na 19sta w katowicach do których muszę się dostać z bielska do którego też muszę się jakoś dostać.. ;/
No chyba że pojawi się ktoś jadący do katowic po turnieju autem lub ktoś kto może zabrać ze sobą dwie osoby do bielska po wszystkim.
No chyba że pojawi się ktoś jadący do katowic po turnieju autem lub ktoś kto może zabrać ze sobą dwie osoby do bielska po wszystkim.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
IMO jak tego nie zrobisz na tym masterze to już nie zrobisz, ale powodzenia
primo) tego mastera w końcu nie wygra warszawiak, założę się o flaszkę że tak będzie
secudno) gdańsk będzie z taką obsadą, że gówniakami się nie przebijesz
tertio) kolejne mastery będą na zasady 2k i 28 open, więc też nie pograsz
If you had one shot, one opportunity...

primo) tego mastera w końcu nie wygra warszawiak, założę się o flaszkę że tak będzie

secudno) gdańsk będzie z taką obsadą, że gówniakami się nie przebijesz
tertio) kolejne mastery będą na zasady 2k i 28 open, więc też nie pograsz
If you had one shot, one opportunity...

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Odpowiem ci piosenka pewnego znanego piesniarza: http://www.youtube.com/watch?v=JkfgZYq-pbQ 

Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Misiu pysiu, to ja akceptuje Twojego czelendża a Ty oddajesz figsy Golonce?Fluffy pisze:To ja dodam, że w tym wypadku użyczam całą swoją armię, w standarcie masterowym (w razie czego pojade dwarfami), ale zasady jak u Barbary - wejdziesz do top3, flacha Tobie, nie uda Ci sie, Ty flacha mi. Wódki nie trawię, Łyskacz dobry bedzie akurat

W takim razie gdzie mój czelendż? Poszedl za Tobą czy za figsami.
Golonek, dorzucam dwie flachy do zakładu. Bedziesz wypłacalny w razie porażki?

Golonka olewa jazdę samochodem, bo na PKP studenckim na mastera wychodzi o 3 złote taniej, a Wy się z nim o flaszki zakładacie.bless pisze:Bedziesz wypłacalny w razie porażki?
Fluffy sam bedzie grac orasamiGolonka pisze:Armia od Fluffiego, pomalowana na maksa