Sam będziesz łykałPiotrB pisze:jeśli żyroski będą łykać śmieci to krasie będą w top 3

Ciekawe jak szybko szczury opuszczą tonący okręt.. Na razie kroi się slabszy podręcznik niż pierwszy szóstoedycyjny.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Sam będziesz łykałPiotrB pisze:jeśli żyroski będą łykać śmieci to krasie będą w top 3
I to moze byc prawda, ale to wyjdzie jak bedziemy miec kodeks w rekach, a testy nowego dexu juz w nastepnym tyg.Fluffy pisze:. Na razie kroi się slabszy podręcznik niż pierwszy szóstoedycyjny.
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
To byl sarkazm??loko pisze:no to teraz mając na uwadze siłę naszej floty powietrznej,
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Przejdzie, bo oryginalne modele GW są drogie i tak paskudne że będa sciągane ze stołów jako nieudolny prox.czy ładnie pomalowana kukułka przejdzie jako żyrek , a 2 kukułki szczepione dupami przejdą jako bomber?"
puma1944 pisze:To byl sarkazm??loko pisze:no to teraz mając na uwadze siłę naszej floty powietrznej,
loko pisze:
Piotrzebebe proszę weź władzę w swoje ręce i stań się władcą tej krainy. ludzie żyją tu prości i gnuśni nie nawykli do życia bez strzałów z bata dzierżonego we władczej i sprawiedliwej ręce.