Za bzdury się nie wałczy lecz za przeszłość i pochodzenie i z tym wszystkim związane rzeczy - tak przynajmniej mi się wydaje .Yudokuno pisze:to kolejne bzdurne przepisy kraju, za który mamy niby walczyć :/Fuxiorr pisze:Dlatego zabiera się dzieci z rodzin biednych do rodzin zastępczych które potem za dane dziecko dostają 1000zł zapomoguYudokuno pisze: Jeszcze coś: jeździłam na kolonie jako wychowawca z dzieciakami z domów dziecka. Żadne dziecko nie powinno mieć TAKIEGO życia. Dziecko ma prawo do posiadania rodziców. Obowiązkiem rodziców jest być przy dziecku.
To ludzie robią sobie kuku wybierając takich ludzi.. popatrz na Węgry.. 1 czy 2 kadencje i jak kraj rozkwita.. spłacili cały dług .. zmieniają głupie ustawy.. dają więcej matom i nakładają podatki na duże firmy/banki czego się w Polsce nie robie..
quote="Barbarossa"]
[/quote]loko pisze:płaceniem podatków. Dużo więcej to daje.
Typowo lewackie.. płace podatki więc jestem wielkim patriotom
Umieranie bez powodu jest głupie ale lepiej czasem się postawić i o historie itp. bo zawsze można wyjechać do inngo kraju, płacić podatki i stwierdzić : No to teraz tu jest moja ojczyzna... ale zemnie wielki patriota.. a i właśnie obraziłeś wielu polaków którzy oddali życie za ten kraj.. gratulacje wyjedz lepiej do niemiec/rosji
EDIT: Najłatwiej wyplemić NARÓD który zapomniał o swojej historii , kulturze, języku i pochodzeniu.. po coś były te wszystkie germanizajce i rusyfikacje nie ?